Care este experiența unei doamne când merge la spălătorie?

Nu mai este un secret faptul că spălătoriile auto reprezintă un teritoriu al bărbaților în care femeile se simt inconfortabil de cele mai multe ori. Bărbații de cealaltă parte par că nu au niciun fel de problemă cu neprofesionalismul sau așteptatul prea mult după mașină. Unii dintre ei chiar se bucură că pot să plece de acasă 2-3 ore pentru a spăla mașina și pentru a sta la povești cu personalul spălătoriei sau diferiți prieteni.

Cum descriu doamnele experiența la o spălătorie auto clasică?

Cele mai multe femei se plâng de experiența pe care au avut-o la spălătoriile auto clasice. Așteptatul în frig sau în soare, personalul nepoliticos, calitatea îndoielnică a serviciilor, privirile angajaților în momentul în care nu lași tips sau lași prea puțin (în viziunea lor) sunt doar câteva dintre motivele pentru care doamnele evită să mai calce pragul unei spălătorii auto. Mai mult decât atât, unele sunt de părere că feedback-ul oferit la final nici măcar nu este luat în seamă de către angajați.

Din păcate, există destul de puține spălătorii auto care oferă o experiență plăcută de la A la Z. În momentul în care am lansat Vehicool pe piață, ne-am gândit la persoanele care nu au timp să se deplaseze la spălătorie pentru curățarea mașinii, dar și la toate doamnele care au trecut prin situații neplăcute.

Ce avantaje aduce Vehicool doamnelor?

  1. Sistem 100% contactless din toate punctele de vedere

Dacă vrei să ai mereu mașina spălată și să nu mai ai contact cu personal nepoliticos, încearcă aplicația Vehicool. Am creat un sistem 100% contactless – îți faci cont, introduci datele mașinii și locația, alegi tipul serviciului, iar un angajat se va deplasa la locul indicat pentru a-ți spăla mașina. Nici măcar nu trebuie să ieși să saluți sau să supraveghezi întregul proces, ci doar să deschizi mașina de la geam. Plata se face doar cu cardul bancar, inclusiv pentru tips, iar la final poți oferi și feedback agentului care s-a ocupat de mașina ta. 

Chiar dacă sistemul este contactless, avem grijă la selectarea angajaților noștri – majoritatea agenților au studii superioare și un comportament politicos, decent. 

  1. Timp prețios economisit

De ce să pierzi timpul în fața unei spălătorii auto când poți sta acasă, să te joci cu copiii, sau să ieși în oraș cu o prietenă în timp ce altcineva îți spală mașina? Timpul este o resursă valoroasă, iar Vehicool te ajută să îți faci timp pentru activitățile care contează cu adevărat. Nu îți mai trimite iubitul sau soțul să spele mașina, ci fă o programare prin Vehicool și folosiți timpul câștigat pentru a merge împreună la un restaurant sau o cafenea. 

  1. Sume importante de bani economisite

Dacă optezi pentru un abonament nelimitat, vei obține și economii substanțiale de bani. Poți începe deja să te gândești ce vei face cu aceste sume. Poate o ședință de răsfăț la un salon? Sau un city break într-o destinație nouă? După calculele noastre, economisești într-un an minim 1454.85 lei (calculat la un număr de 2 spălări lunare și un salariu net de 3.233 lei).Testează Vehicool și vei vedea că spălatul mașinii poate fi o experiență plăcută și pentru doamne!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse