Carmen Trandafir lanseaza prima melodie cu fetita ei la Bebe magia (TVR 1)

Emisiunea Bebe magia de la TVR 1 vine cu noutati si in editia din 20 noiembrie, ora 09.00.

Interpreta Carmen Trandafir lucreaza la un nou album, iar la edita Bebe magia de sambata va putea fia ascultata prima melodie din acest nou proiect al ei. De altfel, prima piesa finalizata contine un dialog scurt intre Carmen si fiica ei, Ana, de numai doi ani si doua luni. Ana rosteste primele ei cuvinte.

Tot sambata, Bebe magia mai aduce o poveste inedita, cea a unei tinere care are tripleti, conceputi pe cale naturala. Doctorul in stiinte medicale, Elisabeta Maior, de la Spitalul Clinic Polizu, a marturist ca este singurul caz pe care l-a intalnit in 38 de ani de cariera. Este vorba de trei fetite care seamana ca trei picaturi de apa si care au reusit sa supravietuiasca, in ciuda multor riscuri. Fetitele au aniversat varsta de patru ani impreuna cu Bebe magia.

La rubrica Bebe horoscop, astrologul Mariana Cojocaru explica ce meserie li se potriveste copiilor, in functie de zodie.

TVR 1 difuzeaza in fiecare sambata dimineata (ora 9.00) Bebe magia, o emisiune din care telespectatorii afla informatii utile despre tot ce presupune relatia parinte – copil. Emisiunea este realizata si prezentata de jurnalista Camelia Csiki, reporter al Telejurnalului TVR1.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri