Carne de pui cu dovlecei (de la 4 ani )

Ingrediente:
• 350 g pulpe de pui
• o ceapă
• o lingură de ulei
• o lingură de făină
• 3 dovlecei de mărime medie
• 3 roșii
• o lingură de bulion
• sare
• mărar

 

Mod de preparare:
Curățați și spălați pulpele de pui și înăbușiți-le într-o lingură de ulei. Apoi le scoateți și în sosul rămas puneți ceapa tocată mărunt și făina, căliți puțin, după care stingeți cu bulionul subțiat cu o lingură de apă. Lăsați să fiarbă 20 de minute. Adăugați dovleceii tăiați cubulețe și roșiile tăiate felii și mai fierbeți 20-30 minute. Potriviți de sare și la sfârșit adăugați mărarul tocat.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Preparate de baza