Carne tocata cu legume

Ingrediente:

200 g orez cu bob lung
2 linguri unt
400 g carne tocata (amestec jumatate vita, jumatate porc)
1 priza pulbere ghimbir
400 g ardei gras rosu
300 g praz
250 ml supa pasare
4 linguri sos soia
sare, piper

Preparare:

Fierbe orezul in multa apa sarata, circa 15-20 minute. Incinge untul. Prajeste carnea tocata la foc foarte iute. Condimenteaza cu sare, ghimbir si piper. Curata si spala legumele. Ardeii se taie in fasii subtiri, prazul in rondele subtiri. Amesteca apoi legumele cu carnea.

Toarna deasupra supa de pasare si asezoneaza cu sosul de soia. Lasa sa fiarba, la foc moderat, circa 15 minute. Scurge orezul de apa si adauga la compozitia de carne. Pune din nou pe foc, pentru a se incalzi bine, eventual mai adauga sos de soia.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton