Cartea retetelor pentru bebelusi si copii

Accentul se pune pe ghidarea practica a parintelui Рretetele sunt rapide si usor de preparat (nu exista masurari agasante sau metode complicate), cu siguranta, copilul va m̢nca tot din farfurie.

Este inclusa o selectie cu planificarea meniurilor pentru sapte zile, ajutand astfel parintii sa-si procure alimentele si sa se organizeze in avans.

Ofera un sistem ingenios de simboluri care indica nutrientii de baza, pericolul de alergie, cat si informatii practice, cum ar fi timpul de preparare, daca acel fel de mancare poate fi preparat dinainte si pastrat in frigider sau congelator.

Garantia autorilor acestei carti mari pentru copii mici: farfuriile vor ramane goale si veti auzi acea propozitie pe care v-o doriti atat de mult: 'Mai vleau!'

Cartea este structurata in cinci parti:

  • Partea intai subliniaza importanta alimentatiei sanatoase la copii – pentru a putea lupta cu infectiile, pentru a se putea dezvolta oase si dinti puternici si pentru a ajuta la dezvoltarea creierului.
  • Partea a doua se ocupa de perioada intarcatului, oferind sfaturi practice privind diversele tehnici dar si vreo 50 de retete diferite cu „primele alimente'.
  • Partea a treia se axeaza pe perioada cuprinsa intre 1-2 ani, incluzand o gama variata de retete.
  • Partea a patra da sugestii privind micul dejun, pranzul, cina si gustarile copiilor in varsta de 3-6 ani si include sectiuni cu tipuri de pranz oferit la pachet sau tratatii facute la petreceri.
  • Partea a cincea cuprinde o selectie cu planificarea meniurilor pentru sapte zile.

Accentul se pune, in toata cartea, pe abordarea practica a pregatirii hranei, garantand placerea celor mici.

Cartea retetelor pentru bebelusi si copii' este un ghid ce va va ajuta sa diversificati felurile pe care le preparati si totodata sa oferiti copiilor dumneavoastra mese nutritive si atractive!

Este recomandata tuturor parintilor si bunicilor (si nu numai!), deoarece ofera toate informatiile de care este nevoie pentru a intocmi o dieta sanatoasa pentru copii.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Lectura