Castiga extra de acasa

Poti profita de statutul tau de mamica si de noile amicitii pe care le legi la iesirile prin parc, pentru a-ti creste veniturile.

Decizia de a sta acasa cu copilul sau de a te intoarce la munca dupa terminarea concediului pre si post­natal, care cumuleaza 126 de zile, este una dificila de multe ori.

Desi legislatia prevede ca mamele isi pot lua concediul de ingrijire a copilului, pana la doi ani, perioada pe care sunt platite cu 85% din salariul net lunar, multe dintre femei aleg sa se intoarca la birou dupa cele 63 de zile de concediu postnatal. Motivele sunt in principal de natura economica.

Pe de alta parte, exista cazuri in care, in con­di­tiile in care lucrau fara carte de munca sau in baza unui contract de prestari servicii intre firme, pe fondul crizei economice actuale, multe femei devenite mame, s-au trezit fara vreo sursa de venit.

Mai exista si varianta in care femeile au ales sa ramana acasa, sa se ocupe de copil, fie pentru ca sotul castiga suficient si au stabilit amadoi ca este de dorit ca cel mic sa fie crescut de mama, fie pentru ca, oricum, salariul mamei era mic, iar odata intoarsa la birou, suma platita pentru o bona ar fi depasit castigul mamei.

Oricare ar fi situatia ta, este clar ca avand un copil mic si noi mari cheltuieli care se rasfrang imediat asupra bugetului familiei, ai nevoie nu numai de ambele salarii, ci chiar de venituri suplimentare.

Cam in punctul acesta intervine problema, pentru ca, tocmai pentru ca ai un copil mic, timpul pare ca intra la apa. Iar in conditiile in care tu abia dormi cateva ore pe noapte, sigur nu-ti mai arde de un extra-job. Dar daca ai putea castiga bani nefacand altceva decat meseria' ta de mamica?

Ei bine, e la indemana ta. Sunt convinsa ca stii deja ca exista firme care lucreaza in sistemul vanzarilor directe. Poti profita de noile tale cunostinte, mamicile pe care le intalnesti prin parc si sa le inviti la tine. Cat timp copiii se joaca, puteti socializa si voi, iar tu poti face prezentari cu vanzare.
 

Citeste continuarea in revista BABY – mai.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista