Castiga un exemplar din cartea „24 de retete – Chechuri dulci si sarate”, de Laura Adamache

Pentru că ştim că vrei sa faci cele mai bune şi sănătoase reţete pentru familia ta, avem o surpriza. Tetra Pak si Baby te premiaza cu un exemplar din cartea 24 de retete – Chechuri dulci si sarate', semnata de Laura Adamache.

Tot ce trebuie sa faci este să ne spui printr-un comentariu la postarea de concurs de pe Facebook care sunt regulile de siguranţă alimentară folosite de tine şi poţi câştiga unul dintre cele 10 exemplare din cartea 24 de reţete – Checuri dulci şi sărate'. Asta nu e tot! Mai avem încă o SURPRIZĂ : cele mai inspirate comentarii vor fi selectate să apară într-un articol special pe Baby.

Participă la concurs şi poţi câştiga o carte cu autograf şi şansa ca ideile tale să fie publicate într-un articol!

Mai multe detalii despre regulile de siguranta si igiena alimentara aici: http://goo.gl/Y8NmW9

 FELICITARI castigatorilor Manole Luiza, Daniela Dodoi, Gabi Astancai, Constantin Georgiana, Adriana Lica, Oana-Nicoleta Murarasu,Mirela Voicu, Carmen Radulescu, Andra Nicoleta Constantin si Valentina Pielaru!

 

1. Concursul se desfasoara in perioada 12 martie 2015 – 26 martie 2015.

2. Cele mai inspirate 10 raspunsuri vor fi anuntate pe data de 27 martie pe pagina de facebook Baby.

3. Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii vor trimite un e-mail la adresa [email protected] cu datele lor de contact si mentiunea paginii pe care au participat si a premiului castigat. Cartile vor fi livrate in termen de 30 de zile din momentul confirmarii datelor de contact. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Concurs