Câștigătorii concursului H&M – vedete în studioul foto

Peste 300 de copii-model au fost înscriși de către părinți la concursul 'H&M premiază cele mai cool ținute de vară'. Părinții au trimis poze cu juniorii la modă, iar H&M le-a oferit copiilor șansa de a fi vedetele unui editorial de modă și de a primi, în plus, și câte o ținută H&M.

Cei 3 câștigători au fost trași la sorți în direct în cadrul evenimentului HAPPY baby DAY din AFI Palace Cotroceni Mega Fun, de pe 31 mai, unde partenerii noștri de la H&M le-au și explicat participanților mai multe despre materialele speciale folosite pentru colecțiile de copii, dar și cum să potrivească piesele vestimentare. Ședința foto a fost una cu peripeții: mai întâi, micuța Evelin (din Piatra Neamț) s-a îmbolnăvit, și am amânat ședința foto până la recuperarea ei, apoi, cel de-al doilea câștigător tras la sorți (din Cluj) nu a mai putut participa la realizarea editorialului și a fost înlocuit de un alt concurent (desemnat împreună cu H&M), în persoana micuței Sabina. În sfârșit, odată ce ne-am aflat în studio, cel de-al treilea model, Iulian a fost atât de fascinat de niște lumânărele pe care le-a găsit la fața locului, încât cu greu a acceptat să ne pozeze.

Dar totul este bine când se termină cu bine, iar copiii noștri model au prezentat cele mai cool ținute de vară H&M și au și plecat acasă cu una, mulțumită partenerilor noștri.

Iată cum ne-am jucat de-a moda la ședința foto:

foto Alina Niculescu,  www.foto-copii.ro

[imagebrowser id=78]


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber