Caz incredibil. Un cuplu și-a uitat bebelușul nou-născut în taxi, în ziua în care se întorceau cu copilul acasă, de la maternitate

Un cuplu din Germania și-a uitat nou-născutul în taxi, exact în ziua în care se întorceau cu bebelușul de la maternitate. 

Cei doi erau însoțiți și de primul lor copil, un băiețel de un an, iar când s-au întors acasă, de la maternitate, pur și simplu au uitat de bebeluș – au plătit, au închis ușile mașinii și au pornit spre casă. 

Când tatăl și-a dat seama că au uitat bebelușul în mașină era deja prea târziu. Taxiul plecase. 

Poliția locală a anunțat ulterior că taximetristul și-a văzut de curse mai departe, fără să-și dea seama că are un bebeluș pe bancheta din spate.

Bebelușul nu a scos niciun sunet, drept urmare domnul șofer nu a știu că a rămas cu un mic pasager pe scaunul din spate. A mai luat o cursă, apoi a mers la masă și, în final, s-a îndreptat către o comandă la aeroport. Acolo, pasagerul pe care l-a luat în mașină l-a întrebat pe taximetrist ce-i cu copilul și șoferul și-a dat seama că a mers minute bune prin oraș cu un nou-născut. Între timp și cel mic s-a trezit și vă dați seama că a început să țipe„, a povestit un ofițer de poliție pentru The Mirror

Șoferul a sunat imediat la poliție și cazul a fost rezolvat. Paramedicii au verificat starea copilului, iar autoritățile au reunit părinții cu nou-născutul lor în aceeași zi. 

Foto – 123rf


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri