Caz socant: Doica a asezat copilul cu picioarele intr-o tigaie incinsa

O femeie din Maryland a fost arestata dupa ce, in timp ce avea grija de un bebelus, l-a supus la niste orori greu de imaginat.

Cand mama a sosit acasa, a luat seama ca bebelusul ei de 6 luni, care pana atunci fusese sub ingrijirea unui babysitter, avea basici imense pe unul din picioruse.

Babysitterul in grija careia era copila, deranjata de plansetele micutei

In urma investigatiilor, s-a descoperit ca individa incerca sa friga niste foi de tortilla intr-o tigaie, iar fetita de 6 luni plangea necontrolat.

Intr-un acces de furie, femeia a luat copilul si l-a asezat cu picioarele in tigaia incinsa, in incercarea de a o face sa se opreasca din plans, cauzandu-i astfel arsuri serioase.

Cand mama a intrebat-o pe doica ce s-a intamplat, agresoarea nu a recunoscut nimic si sustinea chiar ca nu stia ce s-a intamplat.

Fetita a fost transportata imediat la spital, unde a fost tratata pentru arsuri de gradul 2 pe intreaga suprafata a ambelor picioare.

Stirea a infuriat opinia publica si, in urma viralizarii ei, tot mai multe mame sunt ingrozite de ideea lasarii copilului in grija unui strain.

Ce a frapat insa publicul, este faptul ca agresoarea se astepta ca, in urma „tratamentului” aplicat bebelusului de 6 luni, aceasta sa nu mai planga.

Femeia ce a abuzat copilul a fost arestata si urmeaza a fi cercetata pentru abuzul comis.

Sursa: mommypage.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau