Cazare și mese gratis pentru copii pe litoralul românesc

Pentru a atrage cât mai mulţi turişti, reprezentanții mai multor hoteluri de pe litoralul românesc au întocmit oferte atractive pentru turişti, oferind gratuitate pentru copiii care vin în vacanţă.

Mai mulţi hotelieri de pe litoralul românesc s-au unit într-o campanie intitulată Mare pentru cei mici', prin care oferă o serie de gratuităţi copiilor cu vârsta până 14 ani, de la pat suplimentar în cameră fără niciun cost până la trei mese pe zi gratuite, funcţie de pachetele turistice practicate de fiecare hotel intrat in program.  

De asemenea, prestatori de servicii de agrement din sudul litoralului au intrat şi ei în campania Mare pentru cei mici', oferind intrări libere în parcul de aventuri din Neptun Parc Aventura', precum şi acces în parcul acvatic Galaxy Water Park Jupiter, pe bază de tombolă. Campania durează din data de 21 iunie şi până 12 iulie, iar până în prezent s-au înscris mai multe hoteluri, lista fiind deschisă şi pentru alte unităţi de cazare care doresc să se alăture campaniei.  

Citește și: Însărcinată, în concediu: ce ai voie şi ce nu

  „Ne-am gândit la această campanie specială pentru familii în condiţiile în care ultimele luni au fost foarte stresante atât pentru părinţi, cât şi pentru copii, fiind nevoiţi să stea în case, să lucreze şi să înveţe online, fără prea multe variante de relaxare. De aceea, vrem să le oferim şansa de a merge în vacanţă la mare cu costuri cât mai mici”, a declarat Anca Nedea, acţionar şi manager general Hotel Opal, unul dintre hotelurile care au intrat în această campanie, potrivit Mediafax.

Până acum, s-au înscris în campanie Hotelul Opal (Cap Aurora), care oferă gratuit pentru copii cazare şi masă, Hotelul Mioriţa (Neptun), care pune la dispoziţie pat suplimentar gratuit pentru copii, Hotelul Delta din Jupiter şi California din Cap Aurora, ambele oferind gratuit cazare în regim all inclusive pentru copiii sub 12 ani.

Pe lângă facilităţile oferite de hotelieri, în campania Mare pentru cei mici' au intrat şi două parcuri de distracţii de pe litoralul românesc: Parc Aventura din Neptun şi Galaxy Water Park din Jupiter. Fiecare oferă un număr de 20 de bilete de intrare pentru copiii cu vârsta până în 14 ani. 

sursa foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau