Cazul gemenelor înjunghiate din Neamț. Mama fetelor a povestit cum s-a petrecut tragedia

În urmă cu câteva zile, pe 6 octombire, un bărbat din Neamț și-a înjunghiat fetițele gemene, în vârstă de 3 luni. În urma rănilor, una dintre copile a decedat. Cea de-a doua se află înternată la spitalul  de copii Sfânta Maria' din Iași.

Mama fetițelor a povestit presei locale cum s-a desfășurat cumplitul moment când soțul ei i-a înjunghiat fiicele. Femeia mărturisște că nu știe de ce s-a ajuns la o asemenea tragedie. Se pare că bărbatul avea probleme de sănătate, se simțea foarte slăbit în ultima perioadă pentru că se trata singur de diabet după ce, tot singur, în urma unei căutări pe Google pentru simptomele pe care le simțea, s-a diagnosticat cu această boală. În plus, el lua medicamente pentru insomnia.

 Cu câteva zile înainte de comiterea crimei comandase pampers și i-a zis soției că o iubește și pe ea, și pe fete. Femeia spune că soțul obișnuia să se trezească noaptea și să se uite fix, înspăimântător, la cum doarme ea.

Într-o noapte, dormeam pe partea stângă, el la calorifer și m-am trezit, era 3-4 dimineața și am simțit că sunt privită. El stătea pe o parte, ridicat, deasupra mea, cu privirea fixă, o privire goală, înfiorătoare. În altă noapte m-am trezit și el era între patul nostru și patul fetelor și stătea aplecat deasupra lor și se uita fix', a declarant femeia, potrivit stiripiatraneamt.ro.

Mama fetițelor a spus că bărbatul a atacat-o sâmbătă dimineață, iar ea a încercat din răsputeri să-l oprească.

Citește și: Scrisoarea emoționantă a unui băiețel către judecătorul care decide eliberarea mamei sale din închisoare

Le-am dat fetelor să mănânce și am ațipit. Pe la 7 jumate dimineață am simțit cum s-a năpustit asupra mea. Eu cred că a vrut să-mi bage cuțitul în gât dar a ratat. El a ratat și a căzut peste mine. Când am simțit, m-am ridicat și el deja avea mâna ridicată cu cuțitul în mână.

Nu știu când am pus mâna și l-am prins de mâini și am avut noroc că era slăbit pentru că dacă era în starea de dinainte, eram moartă de mult. Și i-am prins mâinile și el, în puterea lui a insistat să infigă cuțitul și am început să strig și să urlu', a dezvăluit femeia.

În cele din urmă, femeia a reușit să iasă din locuință, dar fetițele au rămas în casă cu tatăl agresiv.

Citește și: O gravidă a ajuns la spital vărsând sânge, însă veștile pe care le-a primit depășesc orice imaginație

La un moment dat cred că a obosit, s-a dezechilibrat, am reușit să ies pe ușă, m-am împiedicat pe scări, am căzut, el a ieșit după mine iar eu m-am speriat, m-am speriat și am clacat. A venit un pic după mine, cred că a coborât o treaptă și am fugit speriată… În momentul ăla atât de tare m-am speriat… nu mi-am dat seama… erau copilele în casă și într-o fracțiune de secundă mi-am dat seama că fetele au rămas în casă și am început să strig disperată că-s fetele în casă că îmi era frică pentru ele…

Aș fi vrut să fac altfel, să-mi salvez fetele, aș fi făcut mai multe dar m-am luptat cât am putut eu de mult…

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat, dar pentru viața mea a plătit Sofia și Melania se luptă să supraviețuiască!', a adăugat femeia îndurerată, potrivit susei citate mai sus.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton