Ce-am (mai) aflat la Happy baby Day

Happy baby Day Cristina Haica, psiholog, psihoterapeut

De la psihologul psihoterapeut Cristiana Haica am aflat ce eforturi, cu adevarat „olimpice', depune un copil pentru a se dezvolta in primii ani de viata.
 

Happy baby DayJocul este cel mai important mijloc de stimulare a dezvoltarii copilului din punct de vedere cognitiv, motor, psiho-emotional, iar parintele este primul indrumator, profesor pentru copilul sau.

Acei copii care au avut „antrenori' buni in primul an de viata, care au invatat sa fie abili in manipularea obiectelor, de exemplu, vor deveni foarte buni si in generarea de idei noi si in lucrul cu numere sau concepte abstracte.

Prin joc, un copil invata nu numai sa puna cuburile unul peste altul, nu numai sa sorteze obiectele dupa culoare sau forma, nu numai sa deseneze, sa socoteasca, ci si sa comunice, invata si regulile familiei si ceea ce se asteapta de la el, cum sa se joace cu ceilalti copii, cum sa se poarte in societate – am mai aflat de la expertul Pampers.

Pampers Active Baby este scutecul care ii vine perfect micului tau campion, oferindu-i toata libertatea de miscare de care are nevoie pentru a profita de fiecare minut de joaca si a se dezvolta sanatos si armonios.

In timp ce noi am vorbit de la parinte la parinte, copiii au avut, ca de obicei, acces gratuit la locul de joaca Zorkys Planet.

HAPPY baby DAY

Vino si tu la urmatoarea intalnire HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, pe data de 6 iunie!

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri