Ce au descoperit medicii în uterul unei femei care aștepta gemeni

Un cuplu care aproape își pierduse speranța că mai poate face copii, a avut o surpriză de proporții când se aștepta mai puțin.

Miranda și Josh Crawford sunt din California de Nord și au încercat să facă un copil pe cale naturală ani la rând, dar nu au reușit.

Cuplul a apelat la fertilizarea in vitro, iar Miranda a adus pe lume o fetiță, pe nume Joslyn, în 2009. Cei doi și-au dorit și mai mulți copii. Așa că un an mai târziu au încercat din nou, dar, din păcate, femeia a suferit un avort spontan.

O femeie însărcinată cu tripleți a născut natural de două ori în șapte zile. Cum a fost posibil

În ciuda pierderii, ei au sperat că fertilizarea in vitro îi va ajuta iarăși. Medicii i-au transferat femeii, în vârstă de 34 de ani, doar doi embrioni în timpul procedurii și din fericire, ea a rămas din nou însărcinată.

Cuplul a primit o veste uluitoare din partea medicilor – Miranda era însărcinată cu gemeni.

Am pus totul în mâinile lui Dumnezeu'

Dar veștile bune nu s-au oprit aici pentru cei doi. La una dintre vizitele la doctor pentru ecografie, medicii au descoperit ceva cu totul neașteptat în uterul Mirandei – purta două seturi de gemeni – două fete și doi băieți.

 „Am fost șocată. Doctorul a fost șocat. Nu se întâmplase așa ceva în toată cariera lui” –a spus ea, potrivit presei internaționale.

Medicii le-au sugerat părinților să renunțe la unii dintre fetuși, dar ei au ales să nu facă asta.

 „Nu a fost nici o scundă o opțiune. Am pus totul în mâinile lui Dumnezeu'. – a mai dezvăluit femeia.

Sarcina a dus la dezvoltarea unui diabet gestațional, dar, în rest, a decurs fără probleme. Ea a purtat bebelușii în pântec timp de 34 de săptămâni și toți patru s-au născut sănătoși.

Cvadrupleții Mia, Madison, Jackson și James au petrecut trei săptămâni în secția de terapie intensivă neonatală, după care au plecat acasă.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri