Ce faci mâine? Hai să petrecem împreună o HAPPY baby DAY!

Scapă de nori, de ploaie, furtuni și griji: vino împreună cu cel mic, să petrecem împreună o HAPPY baby DAY! Te așteptăm de la ora 11, în AFI Palace Cotroceni Mega Fun, lângă Cinema City (etaj 1), pentru două ore de distracție și informație.
Am pregătit pentru cei mici o mulțime  de jocuri, premii și surprize!

Ei vor descoperi minunata lume a prințesei Sofia Întâi (personaj principal al noului serial Disney Junior), vor participa la activități concepute de Disney Junior, se vor distra împreună cu Blu Party și vor mai avea parte de o repriză de distracție și după macheta hbd 31 mai(2)eveniment – acces gratuit la locul de joacă Gymboland, până în ora 15. Între timp, noi vom vorbi cu specialiștii H&M și Baby Spa, despre secretele modei de pici și beneficiile înotului pentru bebeluși și copii. Alături de noi la această ediție specială HAPPY baby DAY vor fi și  colegii noștri de la Fundația Ringier , care desfășoară, prin intermediul cotidianului Libertatea, programul Ajută Copiii!

Vă așteptăm, deci, cu mic, cu mare, mâine între orele 11-13, în AFI Palace Cotroceni Mega Fun (etaj 1, lângă Cinema City), să petrecem împreună o  HAPPY baby DAY!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri