Ce familie frumoasa! Ellie White, ultimele poze inainte de nastere

Ellie White se pregateste sa aduca pe lume primul sau copil iar, cu o saptamana inainte de marele eveniment din viata ei, a realizat o sedinta foto cu totul speciala.

Artista a dorit sa aiba o amintire frumoasa din perioada sarcinii, astfel ca s-a lasat fotografiata alaturi de logodnicul ei, Doru Tinca, in ipostaze romantice.

Ellie a imbracat doua rochii elegante Michael Kors si bijuterii Dolce&Gabbana de la Mengotti, la recomandarea stilistului Teodora Burz, care s-au potrivit perfect chiar daca pantecul ei proeminent i-a dat initial emoţii.

Romantismul ÅŸi sensibilitatea pe care il emana in melodiile sale au fost transpuse astfel in ipostazele realizate la Carol Parc Hotel, hotel unde a fost cazat, printre multi altii, si Enrique Iglesias. Pe Ellie si Doru ii uneste o chimie extraordinara, iar conexiunea speciala dintre cei doi se observa in fotografii. Protector si grijuliu din fire, Doru, cel care ii este si manager, ii atinge delicat pantecul.

Bebe a simtit parca emotiile noastre si a inceput sa se agite chiar in timpul sedintei foto. Cand a pus Doru mana pe burtica, a inceput sa dea din picioare. Cred ca vom avea un fotbalist in familie!', declara amuzata Ellie.

 

Citeste mai multe pe Unica.ro
 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii