Ce fel de mama esti in functie de zodie?

Orice mama isi doreste sa ii ofere totul copilului sau, insa sunt mame care reusesc sa faca asta cu brio si mame care se descurca mai greu.

Atunci cand afla ca va deveni mamica, orice femeie incearca sa afle totul despre procesul prin care va trece si despre ceea ce trebuie sa faca pentru a fi o mama perfecta. Multe dintre mame se opresc si la zodiac sau la horoscopul dragostei, deoarece poate sa spuna destul de multe informatii despre relatia dintre mama si copil si caracterizeaza foarte bine stilul de parinte.

Ce spune horoscopul zodiei despre mame?

Conform celor de la horoscop.onlines.ro, avand la baza un horoscop dragoste 2018 si o multime de informatii legate despre zodia in care s-a nascut, orice mamica poate sa deduca urmatoarele lucruri:

Berbecul

Mamele berbec sunt luptatoare, energice si ambitioase. Acestea isi doresc, la fel ca orice mama de altfel, totul pentru bebelusul lor si se implica in tot ceea ce tine de acesta. De multe ori, mama berbec poate sa fie mult prea implicata si sa nu ii lase si pe ceilalti membri ai familiei sa aiba ceva de spus in ceea ce il priveste pe cel mic.

Un sfat excelent pentru mamele berbec ar fi acela de a oferi o doza de libertate, deoarece risca sa fie percepute nu tocmai bine de catre copil.

Taur

Mamele taur sunt afectuoase si iubitoare, chiar daca sunt destul de incapatanate. Acestea isi vor incuraja copilul sa faca activitati in aer liber si vor incerca sa ii impuna o anumita rutina in ceea ce priveste ora de culcare, ora mesei sau ora somnului de dupa amiaza.

Orice mama taur este cu picioarele pe pamant, asadar, copiii care se bucura de o astfel de mama vor sti cum sa isi consume resursele de timp, bani si energie.

Gemeni

Gemenii sunt mereu la curent cu tot ceea ce este nou atunci cand vine vorba despre muzica, tehnologie sau jocuri video. Tocmai de aceea, mamele gemeni vor fi prietenii cei mai buni ai copilului. Mamele gemeni vor asculta cu atentie tot ceea ce are de spus cel mic, vor oferi sfaturi si ii vor insufla dorinta de a invata mereu ceva nou. De multe ori pot deveni cicalitoare cu sfaturile si pot sa fie extrem de visatoare.

Rac

In cazul mamelor rac, familia este absolut tot ceea ce conteaza. Tocmai de aceea, o astfel de mama este dedicata trup si suflet copilului si este mereu acolo atunci cand acesta are nevoie de ea. Foarte sensibile si grijulii, mamele rac pot sa exagereze cu protectia. Este bine sa invete sa nu isi cocoloseasca copilul la nesfarsit si sa il lase sa invete din propriile greseli. In caz contrar, atunci cand vine vremea ca cel mic sa paraseasca casa parinteasca, lucrurile pot fi destul de dificile pentru el.

Leu

Mama leu este copilaroasa, asadar, se va juca tot timpul cu cel mic. Exista riscul ca aceasta sa devina mult prea dominanta si sa nu il lase pe cel mic sa se dezvolte corect. Foarte multi copii cu mame leu sunt tematori, stingheri si stau in umbra, pentru ca nu stiu cu exactitate ce trebuie sa faca fara mama in preajma. Tocmai de aceea, orice mama care este in aceasta zodie trebuie sa gaseasca o cale pentru a-l asigura pe cel mic ca este cel mai important.

Fecioara

Fecioarele sunt organizate si foarte atente la detalii, motiv pentru care atunci cand devin mame nu se abat de la reguli si de la disciplina. Orice fecioara se asigura ca ofera o educatie ca la carte si priveste totul foarte logic, ceea ce ii insufla si copilului acest lucru. Printre defectele pe care le are o mama fecioara se numara faptul ca este ipohondra si poate sa devina obsedata de curatenie.

Balanta

Mamele balante sunt pacifiste si calme, ceea ce incearca sa le insufle si copiilor. Acestea pot sa ajunga sa isi rasfete prea mult puii, care vor crede ca au dreptul sa faca absolut orice. Tocmai de aceea, o provocare pentru fiecare mama balanta este de a fi ceva mai stricta.

Scorpion

Mama scorpion este intuitiva, stiind ce decizii sa ia pentru cel mic. Acest lucru poate sa devina o problema, insa, odata ce copilul creste, in conditiile in care acesta nu va mai dori sa se ia decizii in numele sau. Provocarea mamelor scorpion este de a-l asculta pe copil si de a lua decizii impreuna cu el. Nativa Scorpion poate sa fie extrem de razbunatoare atunci cand este vorba despre propriul copil.

Sagetator

Sagetatorii sunt optimisti incurabili, asadar, orice mama sagetator va incerca si de multe ori va reusi sa ii insufle optimismul si celui mic. Este o reala placere sa ai o mama sagetator, in conditiile in care totul in jur este vesel. Aceste mame sunt cei mai buni prieteni pentru copiii lor si gasesc destul de dificil sa intre in rolul de adult.

Capricorn

Serioasa si ambitioasa, mama capricorn va incerca sa pastreze un echilibru intre cariera si familie. Marea problema a acestei mame este faptul ca se streseaza din orice si poate sa devina destul de stricta cu cel mic, ceea ce duce la certuri. Totusi, daca reuseste sa pastreze un echilibru si sa nu se piarda in detalii, mama capricorn este o mama perfecta.

Varsator

Varsatorii sunt nonconformisti, asadar vor incerca mereu sa gaseasca solutii inedite pentru cresterea copiilor. O mama varsator ofera libertate si ii asigura pe bebelusi ca ei sunt cei care iau toate deciziile. Aici pot aparea si problemele, in conditiile in care prea multa libertate la varste mici poate sa fie destul de apasatoare. Marea provocare pentru mama varsator este de a gasi timp pentru a se concentra exclusiv pe nevoile celor mici.

Pesti

Copiii cu mame pesti vor deveni mici artisti, in conditiile in care mama lor ii va forta sa faca muzica, teatru sau poezie. Fire artistica, mama pesti va incerca sa dezvolte imaginatia celui mic si chiar va reusi.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop