Ce fel de părinți sunt Bill și Melinda Gates pentru cei trei copii pe care îi au

După 27 de ani de căsnicie, Bill Gates și soția sa, Melinda, au hotărât să divorțeze. Decizia lor de a se despărți a fost una comună și vor rămâne în continuare parteneri în fundația Bill&Melinda Gates.

Cei doi au împreună trei copii – Rory John Gates (21 de ani), Jennifer Katharine Gates (25) si Phoebe Adele Gates (18) -, iar acum multă lume se întreabă cum se va împărți averea familiei, estimată uneva la peste 130 miliarde de dolari.

Chiar dacă familia Gates are o avere impresionantă, Bill și Melinda sunt genul de părinți care și-au crescut copiii într-o manieră modestă. Rory, Jennifer și Pheobe au fost mereu implicați în activitățile casnice, precum spălatul vaselor care era ca un ritual în familie. De asemenea, în timpul meselor principale, copiilor le-a fost mereu interzisă folosirea telefoanelor mobile sau a altor gadgeturi.

În plus, copii Melindei și ai lui Bill Gates au fost de mici implicați în diverse acțiuni umanitare, iar duminicile lor începeau cu o vizită la biserică.

Potrivit unui interviu acordat presei internaționale, co-fondatorul Microsoft este adeptul modelului de parenting ce îi face pe copii să-și rezolve singuri anumite probleme, determinându-i să-și pună propriile întrebări pentru a găsi soluții. Pe lângă acest lucru, Bill Gates și fosta soție nu au încurajat niciodată educația bazată pe recompense sau pedepse, punând accecntul pe oferirea iubirii necondiționate și admirarea copiilor pentru ceea ce sunt și ce fac.

După divorț, cei trei copii ai familiei Gates vor primi fiecare câte 10 milioane de dolari drept moștenire.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri