Ce le luăm copiilor de la Dichisar – Jucării deștepte și haine croite cu responsabilitate

Weekend-ul viitor ne întâlnim la Dichisar cu 50 dintre cei mai iubiți noi creatori români.

Veți găsi nenumărate bijuterii și noi colecții de toamnă, însă puteți fi siguri că nu vor lipsi nici produsele pentru cei mici.

Pentru mămici și copii, iată doar câteva dintre produsele pe care trebuie neapărat să le căutați la Dichisar.

 

Dichisar ep.1 va avea loc weekend-ul acesta, 26-27 Septembrie, 09:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Starbucks Unirii).

 

Eveniment Facebook

Website eveniment

_______________________________

 

Piața comercială e plină de jucării și hăinuțe pentru copii, însă prea puține sunt chiar create cu know-how și responsabilitate față de nevoile celor mici. Nu și la Dichisar! Veți descoperi jucării minunate, create pentru a fi îndrăgite și stimulante pentru copii, din materiale naturale, lavabile.

 

Hăinuțe ușoare de toamnă, croite cu atenție de creatori care știu ce înseamnă să ai un copil, din materiale rezistente și plăcute la atingere. Decorațiuni colorate, accesorii amuzante și multe alte lucruri de care cei mici se vor îndrăgosti.

 

Pentru mămici și copii, iată doar câteva dintre produsele pe care vă recomandăm să le căutați pe 26-27 Septembrie. Dați join evenimentului Facebook pentru a le descoperi pe toate.
Dichisar

Ursuleți textili Atelierul cu lucruri frumoase | Păpuși Waldorf autentice Little Angel Dolls | Păpuși surori Prăvălia cu Păpuși | Picături somnoroase Atelier Simplus

Dichisar

Tricou copii Color T-Shirts | Veioză cu nasturi Color Your day | Brățara împletită NEBS | Fustițe colorate Maruca | Căciuliță Dobre Cecilia

_______________________________

 

Despre Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 130 000 de membri iubitori de creativitate românească, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. In 6 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul că Mecca al handmade-ului românesc.

 

Despre seria de evenimente Dichisar

Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați. Evenimentele Dichisar sunt construite în jurul unui număr limitat de expozanți atent selecționați și îmbogățite cu acțiuni din zonele healthy food, beauty & fashion.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie