Ce mărțișoare duce copilul tău la grădiniță?

Chiar daca anul acesta 1 Martie pica intr-o sambata, stii ca la scoala sau gradinita copilului tau se vor imparti Martisoare si vineri, si luni. Asta inseamna ca pentru tine mai sunt doar cateva zile ca sa cumperi martisoare si felicitari pentru educatoare, colege de clasa si cele mai bune prietene. Cel mai rapid e sa le cumperi online. Uite-le mai jos pe cele mai frumoase!

 

 

Cand vine vorba de Martisoare ne bazam mereu pe artistii handmade. Poti fi sigura ca la ei gasesti cele mai frumoase martisoare, si bonus, le poti cumpara online de pe Breslo in cateva minute. Admira-le pe toate in TOP 100 cele mai frumoase martisoare Handmade.

 

 

 2(9)Martisoare pentru profesoare, educatoare sau invatatoare

Chiar daca pune toata clasa bani sa le luati ceva mai deosebit, stii ca se vor bucura daca de 1 Martie se intorc acasa cu o multime de Martisoare de la copii. Intentia conteaza, nu e nevoie sa le cumperi ceva foarte scump.

 

Iti recomandam martisoarele personalizate de la RalucaT. Poti sa gravezi orice pe banutii de argint, si pot fi purtate ca bratari dupa 1 Martie. Foloseste cuvinte care emotioneaza, ca te iubim', multumim' sau de ce nu, chiar numele profesoarei. Nu uita sa le cumperi si felicitari cu mesaj de Martisor!

 

Vezi aici cat ar costa diverse modele >> magazin RalucaT

 

 

3(9)Martisoare pentru cele mai bune prietene

Alege un model de martisor pe care il poti cumpara in mai multe exemplare, si daruieste-i unul si fetitei tale. Mergi pe ceva dragalas ce poate fi purtat si ca brosa in restul anului. Fetele isi vor etala prietenia si vor simti ca fac parte dintr-un club select. 🙂 Alege-ti preferatele de aici >> Martisoare pentru copii

 

 

 

 

 4(9)Martisoare pentru restul colegelor

Sub 4 lei gasesti multe modele de martisoare ieftine, dar foarte frumoase si atent lucrate. Preferatele noastre sunt martisoarele crosetate si martisoarele quilling. Gasesti mai multe aici >> Martisoare sub 4 lei

 

Dar pe Breslo nu gasesti doar martisoare pentru copii totusi. Te invitam sa descoperi ceva potrivit si pentru tine si prietenele tale, printre miile de modele de martisoare handmade!

 

Spor la cumparaturi!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie