Ce mesaj emoționant și-a tatuat un bărbat pe braț după moartea fiicelor sale

Un bărbat a cărui soție a născut o fetiță decedată, iar o alta a supraviețuit o singură zi, a decis să-și tatueze pe braț câteva cuvinte emoționante care să exprime durea care i-a rămas în suflet.

Bărbatul, a cărui identitate nu a dorit să-i fie dezvăluită, a apelat la celebrul Flick Domnul Rimă să-i compună câteva versuri legate de povestea sa, pentru a și le tatua pe antebraț în dreptul unor desene cu fetițele.

Flik a postat pe pagina sa de Facebook întreaga poveste pe 10 mai, când s-au împlinit doi ani de când bărbatul a apelat la ajutorul său.

„Bună ziua! Sunt un tată îndurereat care anul acesta a pierdut al doilea copil, o fetiță. În 2017, soția a născut la 34 de săptămâni și 4 zile, o fată moartă pe care trebuia să o cheme Daria. Anul acesta, pe 23 aprilie, a născut o minunăție de fetiță, pe nume Agnes, care a trăit doar o zi. Credeți că îmi puteți oferi câteva rânduri frumoase?”, i-a scris tatăl îndurerat lui Flick, acum doi ani.

Domnul Rimă nu a stat mult pe gânduri și i-a sărit în ajutor bărbatului cu următoarele versuri:

„Brațele astea încă așteaptă,

Nu au încă la piept strângeri.

Viața asta prea nedreaptă

M-a făcut tată de îngeri”

La scurt timp după primirea răspunsului, bărbatul respectiv s-a tatuat și i-a trimis poze lui Flick cu versurile inscripționate pe piele.

 

Foto – Facebook

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri