Ce nu le place celor mici

Cand esti copil, viata este tare complicata, nimeni nu te intelege si trebuie sa fii mereu atent, ca nu se stie niciodata ce idei le mai vin oamenilor mari.

Bine ca exista joaca, ne mai antrenam si noi pentru a face fata greutatilor.

Nu mi-am propus sa vorbesc despre televizor astazi, insa mi-am amintit de reclame, pentru ca mi se pare ca acolo totul este exact asa cum ar trebui sa fie. Ati vazut ce bine e in reclame? Toti copiii isi mananca mancarea.

De ce cre­deti? Pentru ca probabil este buna. Si laptele, si mancarea pentru bebelusi, si legumele, toate. Unde o fi tara unde se face mancarea aceea buna? Ca in tara unde stau eu cu mami, tati si bunicii mancarea este scarboasa uneori.

Despre mancare voiam eu sa va spun. Mi-a facut mami spanac. Iac! Scarbos! M-am strambat si i-am spus ca nu imi place (adica, nu, nu').

Am im­pins cat colo lingu­rita cu spanac, care s-a rasturnat pe ma­sa. Mami a luat alta si s-a suparat putin, dar nu m-a certat. Mi-a mai dat o lingurita si dupa ce am atins cu limba spa­nacul am scuipat si am intors capul. Haide, ia, sa vezi ce bun e, mmmm!'.

De ce nu mananci tu daca e bun? Mami asta! E amar, nu e bun. Are gust de iarba – stiu, pentru ca odata, cand am cazut in parc cu fata in jos, mi-a intrat iarba in gura. Si m-a durut. Uite, mi se pare ca ma mai doare si acum. Si incep sa plang.

Mami deja s-a enervat. Ia si mananca!', zice ea. Sa te faci mare!'. Poate sa ma fac vaca, pentru ca vacile mananca iarba, asa mi-a spus tati cand ne uitam in carticica cu animale pe care am primit-o de la Iepuras. A, da, buna idee, carticica!
 

Citeste continuarea in revista BABY – mai.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista