Ce nume ridicol a primit un băiat de la tatăl lui care visa să devină scriitor

Un bărbat din Indonezia, care visa să devină scriitor, s-a gândit să-i pună copilului un nume cu totul atipic.

Numele ales de bărbat este compus din înșiruirea primelor 11 litere din alfabet – ABCDEF GHIJK.

În mod normal, ne-am gândi că un individ care se vrea scriitor își va folosi imaginația și abilitățile lingvistice pentru a găsi un nume de copil cu totul deosebit, dar iată că există și excepții, iar acest bărbat a folosit primele 11  litere din alfabet pentru prenumele copilului lui.

Povestea acestui băiat cu nume atipic, acum în vârstă de 12 ani, a ieșit la iveală când s-a dus să se vaccineze anti-COVID-19, iar autoritățile au crezut că puștiul îi ia în râs când i-au cerut datele personale.

Citește și: Nume de copii care nu mai sunt la modă

Numele complet al copilului este ABCDEF GHIJK Zuzu. Autoritățile s-au lămurit, în cele din urmă,  că nu este vorba de o glumă și că băiatul are unul dintre cele mai bizare nume de pe planetă.

Bărbatul a povestit presei locale că i-a venit ideea numelui înaintea conceperii copilului și s-a simțit foarte fericit când a aflat că va deveni tată.

Pentru că numele este foarte dificil de pronunțat, băiatul și l-a prescurtat în Adef. Adef mai are doi frați, dar aceștia au primit nume normale – Ammar și Attur.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri