Ce personalitate va avea copilul în funcție de luna în care este născut

Luna nașterii copilului poate dezvălui foarte multe secrete despre caracterul său, atitudine și chiar personalitate.

Inevitabil, chiar dinainte să se nască micuțul pe care îl porți în pântece, te întrebi cum va fi când va crește, în ce fel de om se va transforma.

Ce spune luna nașterii copilului despre personalitatea sa

Oamenii de știință și statisticienii susțin că luna în care se naște un copil influențează caracterul acestuia, opțiunea lor în carieră și atitudinea față de cei din jur.

Copiii născuți luna în ianuarie

Acești copii au tendința să se maturizeze mult mai repede, dar din punct de vedere al înfățișării mereu vor arăta mai mici decât sunt de fapt. Se simtt mai bine în pielea lor când devin adulți, decât atunci când sunt copii.

Reușesc cu greu să se distreze și, spre dosebire de alți copii, văd temele și munca în general, ca pe o sursă de distracție mai bună decât joaca. Dacă tu nu le vei face un program, își vor face ei singuri unul.

Caracteristici: Copiii născuți în luna ianuarie sunt foarte simpatici și le place să se gătească. Sunt ușor plictisiți și rar își exteriorizează emoțiile. Întotdeauna au nevoie de timp pentru a-și reveni după ce au suferit, pentru că sunt sensibili. Pe de altă parte sunt ambițioși și încăpățânați. Sunt firi practice și muncitoare.

Copiii născuți în luna februarie

Acești copii vor fi mereu originali. Se nasc inovatori și nu vor urma regulile impuse de alții. Au capacitatea de a învăța foarte repede, mai ales dacă nu sunt presați să facă acest lucru prin programe speciale. Se remarcă prin faptul că învață mult mai repede decât colegii lor.

Țin foarte mult la libertatea și independența lor. Sunt persoane care vor lupta în scopuri caritabile. Au o gândire de ansamblu și se gândesc la binele umanității. Sunt firi mai reci și nu cer foarte multă atenție și afecțiune.

Caracteristici: Sunt inteligenți și au o gândire abstractă. Sunt persoane foarte atrăgătoare. Sunt temperamentali, dar în același timp timizi și tăcuți. Sunt cinstiți și loiali. Iubesc provocările, dar sunt foarte sensibili și sunt ușor de rănit.

Se enervează foarte repede, dar nu o arată. Le place să-și facă prieteni, chiar dacă lasă impresia că nu este așa. Sunt ambițioși, încăpățânați și câteodată absurzi. Reușesc să-și împlinească visurile și speranțele. Sunt superstițioși. Sunt romantici, dar nu o arată. Au nevoie să învețe să-și arate emoțiile.

Copiii născuți în luna martie

Acești copii sunt extrem de sensibili. Asimilează sentimentele celorlați și le percep ca fiind ale lor. Sunt cei mai intuitivi copii. Emotivitatea lor face ca ei să se sperie foarte repede. Sunt foarte creativi; au tendința să-și creeze lumea lor în care să se simtă în siguranță.

Acestor copii le va fi frică de multe lucruri: de la monștrii din dulap și până la sunetele puternice. Acești copii trebuie să fie încurajați. Trebuie învățați să aibă grijă și de ei așa cum fac cu ceilalți.

Caracteristici: Copiii născuți în martie au o personalitate captivantă. Sunt afectuoși, timizi, rezervați și destul de secretoși. Sunt cinstiți și apeciează dreptatea. Iubesc liniștea și pacea, sunt sensibili și empatici. Se supără foarte repede, dar au tendința să se închidă în ei.

Copiii născuți în luna aprilie

Acești copii sunt foarte entuziaști și nu se tem să-și asume riscuri. Nu ai niciodată un moment de liniște cu ei. Sunt într-o continuă alergătură și agitație. Își exteriorizează emoțiile și trec imediat de la bucurie la furie. Orice sport care implică competivitate este preferatul lor.

Dacă îi lași puțin nesupravegheați se vor cățăra în cel mai înalt copac sau vor dori să sară de pe acoperiș. Sunt neînfricați și mereu dornici să facă lucruri noi. Este greu însă pentru ei să ducă un lucru până la capăt, pentru că își pierd imediat interesul.

Caracteristici: Sunt amuzanți, plini de umor și foarte vorbăreți. Pot face pe oricine să râdă. Sunt dispuși să facă compromisuri. Buni și empatici. Sunt loiali și le place munca în echipă. Foarte încrezători în forțele proprii și au o atitudine pozitivă. Au o memorie bună și le place să asimileze cât mai multe informații. Sunt capabili să se motiveze pe ei, dar și pe cei din jurul lor. Le plac sporturile, muzica și călătoriile.

Copiii născuți în luna mai

Sunt niște copii foarte grijuli. Au nevoie de un program, o rutină, în toate: mâncare, joacă, somn. Le place să colecționeze lucruri. Vor să facă bani de la vârste fragede și vor fi încântați dacă vor fi răslplătiți pentru treburile casnice în bani.

Deși tind să fie destul de înceți, duc întotdeauna lucrurile la bun sfârșit. Loialitatea este foarte importantă pentru ei. Sunt onești cu familia și prieteni și au aceleași așteptări de la cei din jurul lor. Simt atracția pentru mâncarea bună și hainele frumoase încă de mici. Apreciază lucruile frumoase în viață.

Caracteristici: Sunt încăpățânați și nemiloși. Sunt ambțioși și motivați. Sunt agili în gândire și se enervează repede, dar sunt ușor de consolat. Sunt persoane atrăgătoare și le place să fie în centrul atenției. Au sentimente puternice, sunt frumoși fizic și spiritual. Sunt timizi față de persoanele de sex opus. Au o imaginație bogată și sunt muncitori. Tind să aibă probleme de sănătate cu gâtul, urechile și sistemul respirator.

Copiii născuți în luna iunie

Acești copii se nasc entertaineri. Nu rămân niciodată fără cuvinte. Le este foarte ușor să scrie. Dă-le cărți sau computerul dacă vrei să-i ții departe de o activitate obositoare. Au foarte mult umor, ar putea deveni comedianți. Sunt buni oratori și buni negociatori.

Este incredibil cât de mult pot vorbi. Dacă se plictisesc devin extrem de nervoși și agitați. Trebuie să-și miște corpul la fel de mult pe cât vorbesc. Dacă le dai prea multe lucruri să facă, riști să nu exceleze în niciun domeniu.

Caracteristici: Au cea mai bună personalitate și este o plăcere să îi ai în preajmă. Le place să-și facă prieteni noi. La maturitate vor fi persoane foarte atrăgătoare și vor avea mai mulți parteneri. Au șanse multe să devină staruri de cinema.

Copiii născuți în luna iulie

Ei sunt 'mama răniților'. Te vei trezi acasă cu copii nevoiași sau animalele de prin vecinătate. Sunt foarte sensibili și atenți la emoțiile celorlalți. Sunt foarte intuitivi și au o imaginație bogată. Își iubesc foarte mult familia și ar face orice pentru a o proteja.

Jucăriile care imită obiecte din casă sau unelte sunt preferatele lor. Au stări schimbătoare și, când sunt supărați, pot fi foarte cruzi.

Caracteristici: Sunt amuzanți, dar secretoși și greu de înțeles. Sunt tăcuți atunci când nu se simt în largul lor. Sunt mândri și țin la reputația lor. Cinstiți, prietenoși și cu tact. Au toane și se supără ușor, dar nu sunt răzbunători.

Iartă, dar nu uită și durează mult până își revin după un eșec. Reușesc să-i îndrume pe alții, sunt sensibili, iubitori și grijulii. Îi tratează pe cei din jurul lor cu respect și judecă oamenii obiectiv. Sunt muncitori și conștiincioși. Le place singurătatea și așteaptă prietenii, nu-i caută. Sunt agresivi doar dacă sunt provocați.

Copiii născuți în luna august

Le place să fie tratați ca niște prinți și prințese. Dacă-i tratezi cu respect, vor fi deschiși, calzi și generoși. Vor să atragă atenția de cum intră într-o cameră. Le place să-și facă apariții dramatice. Dacă nu-i lauzi din proprie inițiativă, îți vor cere ei să o faci, să le spui ce vor să audă.

Le place se joace de-a oamenii mari. De obicei au succes în tot ceea ce fac. Dacă sunt crticați prea tare, vor sări la atac și nu vei putea să-i înveți să schimbe ce au greșit. Au un orgoliu puternic.

Caracteristici: Sunt sociabili. Le place să-și asume riscuri. Tânjesc după atenție nu au control de sine. Sunt încrezători în forțele proprii. Sunt iubitori, dar și răzbunători. Le place să vorbească, dar și să cânte. Le place muzica și sunt visători.

Nu fac o tragedie din nimic, ba dimpotrivă, tind să minimalizeze necazurile. Au o imaginație foarte bogată. Nu le place să studieze. Devin rebeli dacă încerci să le impui restricții. Sunt luptători, încăpățânați, independenți, ambițioși.

Copiii născuți în luna septembrie

Sunt niște perfecționiști. Buni organizatori și tind să ducă asta la extrem. Sunt genul de copiii care mereu au grijă de ceilalți. Sunt fericiți când pot ajuta pe cineva. Trebuie să te asiguri că nu uită de propriile nevoi pentru a le satisface pe ale altora. Sunt dibaci și pot repara tot ce strică. Pot să fie buni oratori sau scriitori, dacă nu se lasă învinși de timiditate. Sunt critici și analitici cu ei și cu cei din jur.

Caracteristici: Activ și dinamic. Ia decizii în grabă, dar de cele mai multe ori regretă. Se iubește pe sine și îi place să fie iubit. Este diplomat. Îi ajută mereu pe ceilalți și e prietenos. Este curajos și aventurier. Este generos și are foarte mulți prieteni. Are o memorie bună, îi place să călătorească și să exploreze.

Copiii născuți în luna octombrie

Sunt cei mai nehotărâți. Mereu văd ambele părți ale unei situații și le este foarte greu să aleagă. Sunt șarmanți și politicoși. Au momente când preferă singurătatea și este recomandat să-i încurajezi să fie sociabili. Sunt artiști înnăscuți, le place frumosul și arta de orice fel. Au tendința să fie leneși, dar îi poți 'vindeca' apelând la activități artistice.

Caracteristici: Le place să pălăvrăgească. Se simt atrași de oameni care le arată afecțiune. Au o o personalitate frumoasă și sunt oameni buni. Se enervează destul de des. Mint, dar nu sunt înșelători. Sunt curajoși. Sunt foarte ușor de rănit, dar își revin cu repeziciune. Inteligenți și visători. Nu-și controlează emoțiile și nu vor să facă asta.

Copiii născuți în luna noiembrie

Au o personalitate puternică. Nu trec peste un lucru până nu-l întorc pe toate părțile. Au toate atuurile unui bun detectiv. Le plac ghicitorile și jocurile de inteligență. Dă-le o carte cu mistere și te vor iubi. Pot fi emotivi sau agresivi. Sunt extremiști.

Dacă își pun un lucru în minte vor face tot ce le stă în putință pentru a-l obține. Sunt niște copiii foarte rezistenți, rar se îmbolnăvesc, și atunci când se întâmplă se refac repede. Durerea nu reprezintă o problemă pentru ei. Când sunt nervoși sunt foarte răzbunători. Nu lasă de la ei și nu acceptă compromisuri. Dacă îi este permis să fie secretos și retras, ar putea fi un copil fără prieteni.

Caracteristici: De încredere și loiali. Foarte pasionali și asta poate deveni periculos. Sălbatic. Știe să se distreze. Este frumos din punct de vedere fizic și are o personalitate independentă. Temperamental.

Poate fi sociabil și își poate face prieteni cu ușurință, doar dacă dorește. Este neînfricat. Sunt independenți și își pot purta singuri de grijă. Se remarcă în mulțime și sunt foarte inteligenți. De obicei marile personalități sunt născute în luna noiembrie.

Copiii născuți în luna decembrie

Sunt copii entuziaști, optimiști și plini de viață. Sunt activi fizic și intelectual. De cele mai multe ori sunt copii care iubesc școala și învățătura. Au o înclinație către filozofie și religie. Mereu vor avea propriile idei despre adevăr și iubire.

Călătoriile sunt obligatorii pentru ei. De mici începând și până la bătrânețe vor călători în toată lumea. Le place să întâlnească oameni noi și să cunoască diferite culturi și se adatează cu ușurință la ele.

Caracteristici: Loiali și generoși. Sunt patrioți. Competitivi, le plac jocurile. Sunt neastâmpărați și grăbiți. Sunt ambițioși, amuzanți și politicoși. Le place să facă glume și sunt plini de idei. Au niște minți active, sunt nehotărâți și visători. Știu întotdeauna cum să-și facă prieteni. Sunt simpatici și atrăgători. Sunt sensibili și rar își arată emoțiile. Au nevoie de mult timp să-și revină atunci când sunt răniți.

Sursa: speakingtree.in
Foto: 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau