Ce rochie va purta fetita Adelinei Pestrițu la nunta parintilor

Fetita Adelinei Pestritu, micuta Zenaida, este invitata de onoare la nunta parintilor ei, iar tinuta trebuie sa fie pe masura ocaziei. 

Adelina Pestritu a anuntat că va avea două rochii la nunta sa cu Virgil Steblea, care are loc pe 20 iulie. Cu siguranta va avea o aparitie stralucitoare si nici micuta Zenaida, fiica vedetei nu va fi mai prejos. Fetița de aproape 10 luni va purta o rochiță albă, asemănătoare unei rochii de mireasă, care a fost deja comandată din Statele Unite. 

„O să-i comand o rochie de mini-mireasă, tot albă. Evident că va sta şi ea cu noi, ne vom distra împreună. Va rămâne în grija bunicilor şi, chiar dacă şi ele vor avea rochii cu trenă, cu siguranţă vor alerga după micuţa noastră', a declarat Adelina Pestritu. 

Ea le-a aratat prietenilor virtuali si invitatiile pregatite pentru domnisoarele si cavalerii de onoare: „Vă prezint în premieră invitațiile pentru cele 6 domnișoare și cei 6 cavaleri de onoare. ? Flick Domnul Rimă ne-a sarit in ajutor în privința textului pe care l-a personalizat după sufletul și asemănarea noastră?', a scris vedeta.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie