Ce să cumperi pentru un botez de vis?

Botezul unui copil este un eveniment cu adevărat special pentru care merită să investești întreaga ta grijă și atenție pentru a te asigura că totul este perfect. 

Botezul este momentul în care familia și prietenii apropiați se adună pentru celebrarea unei noi vieți și pentru a oferi binecuvântările lor. 

Un cadou inspirat și cu semnificație, poate să adauge magie acestui moment unic. În special, pentru nașii de botez, lista de daruri pentru copil este una mai lungă în comparație cu cel al unui simplu invitat. 

Pe lângă darurile obișnuite pentru bebeluș pe listă se mai adaugă trusoul de botez și hăinuțele pe care le poartă bebelușul. În special dacă îți dorești ca darul tău să fie unic, atunci poți alege niște daruri personalizate care să reflecte efortul și importanța acordată pentru evenimentul fericit. 

De ce sunt cadourile personalizate în topul cadourilor pentru botez? 

Obiectele personalizate alese pentru a fi dăruite la un botez au o valoare sentimentală mai mare deoarece au fost create special pentru copil. O simplă personalizare cu data evenimentului și / sau cu numele bebelușului, creează părinților o amintire specială. 

Cadourile personalizate pot adăuga o notă specială evenimentului și pot servi ca semnificații profunde ale evenimentului dacă personalizarea este cu adevărat unică. 

Ce cadouri de botez fac nașii și invitații? 

În special nașii de botez au un rol important în cadrul întregului eveniment, ei au mai multe responsabilități printre care se numără cea spirituală sau morală. De asemenea, au rolul și de a se implica în organizarea petrecerii de botez, dăruiesc cadouri și oferă sprijin financiar părinților pentru botez. 

În general, pentru invitați, se practică și efectuarea unei liste cu cadouri pe care și le doresc proaspeții părinți pentru bebeluși. Dar dacă nu există o astfel de listă, atunci cel mai bun sfat pe care ți-l putem oferi este acela să îți îndrepți atenția către magazinele specializate pentru copii, unde vei găsi produse special concepute pentru bebeluși. 

Cadoul de botez din partea invitaților crește în consistență în funcție de relația pe care o ai cu părinții bebelușului. Nașii sunt responsabili ca în afara unui cadou material să cumpere și hăinuțe de botez, lumânări, flori dar și trusoul de botez. 

De exemplu, poți cumpăra trusouri botez personalizate colectia Atelierele Cris care să se potrivească tematicii evenimentului sau să fie pretabile pentru un anumit anotimp. În special modelele personalizate rămân amintiri de preț pentru părinți și va spune povestea evenimentului de fiecare dată când sunt admirate. 

Un trusou de botez personalizat poate include hăinuțe speciale pentru ceremonie. Pentru băieței, poți alege un costum elegant cu numele său brodat pe vestă sau pe o curea subțire. Pentru fetițe, o rochiță de botez cu dantelă și broderii delicate poate fi personalizată cu inițialele sau numele micuței. 

Aceste hăinuțe vor crea un aspect memorabil pentru ziua botezului și pot fi păstrate ca amintiri dragi pentru copil.

Cum pot mulțumi părinții invitaților pentru prezența lor la botez? 

La un botez, nu numai părinții primesc daruri pentru bebeluși deoarece, botezul poate să devină memorabil și pentru invitați. În multe situații, singurele amintiri cu care rămân invitații sunt fotografiile de la eveniment. 

În calitate de organizatori, părinții și nașii pot să le ofere mici daruri invitaților. Acestea au mai mult caracter simbolic dar gestul va fi, cu siguranță apreciat. Micile daruri pot să fie magneți de frigider, dulciuri personalizate, brelocuri gravate, invitații pentru botez și nu numai. 

Un botez de vis este rezultatul atenției la detalii și a efortului depus pentru a face această experiență memorabilă nu numai pentru familie ci și pentru prietenii și cunoștințele care au fost prezenți. De la invitații tematice la trusouri de botez personalizate și amintiri pentru oaspeți, fiecare detaliu contribuie la magia momentului. 

Cu dragoste și grijă, poți transforma acest moment special într-un eveniment care va rămâne în amintirea tuturor pentru totdeauna.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton