Ce semnifică numele ales de Smiley și Gina Pistol pentru fetița lor

Pe 9 martie 2021, Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) au devenit părinți pentru prima dată. Gina a adus pe lume o fetiță minunată care poartă numele de Josephine Ana Maria (acesta din urmă fiind numele de familie al artistului Smiley).

Proaspeții părinți nu ales acest nume deosebit de frumos la voia întâmplării, ci pentru că el poartă în esență semnificații importante.

Care este semnificația numelui „Josephine”

Numele Josephine își are originea în limba ebraică și înseamnă „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti”. Acest nume reprezintă forma feminină a numelui de sex masculin „Joseph”, provenit din limba franceză, de la „Iosif”.

Potrivit experților, trăsăturile principale ale celor care poartă numele „Josephine” sunt intuiția, sensibilitatea, sociabilitatea și sănătatea. Fetele cu un astfel de nume dau dovadă de tărie de caracter, au capacitatea de a prevedea cele mai importante etape din viețile lor și sunt foarte fidele când se atașează de cineva. Persoanele cu numele Josephine sunt discrete, serioase, se țin mereu de cuvânt, sunt cu picioarele pe pământ, evită conflictele de orice fel și au o voință ieșită din comun. Ca domenii de activitate specifice celor ce poartă acest nume se numără avocatura, psihiatria sau activitățile pragmatice.

Pe plan personal, femeile cu numele Josephine sunt soții devotate și mame foarte grijulii.

Ce semnifică numele „Ana”

Cel de-al doilea prenume al fetiței Ginei și al lui Smiley, Ana, este de origine ebraică și înseamnă „grație”.

Persoanele care poartă un asemenea nume sunt dinamice, intuitive, nu lasă nimic la voia întâmplării, sunt exigente și într-o continua căutare a armoniei în viață. Din punct de vedere prfofesional, femeile cu numele „Ana” au înclinații spre tot ceea ce înseamnă artă (dans, desen, pictură etc.).

Citeşte şi: Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

Citeşte şi: Laurette, intervenție chirurgicală urgentă după agresiunea din hotel. Raportul medicilor este îngrijorător

Citeşte şi: Care crede Maria Constantin că sunt defectele Gabrielei Cristea

Citeşte şi: Sabine Schmitz, prezentatoarea emisiunii „Top Gear”, a murit la 51 de ani

Gina și Smiely trec acum prin cea mai frumoasă experiență a vieții lor

Smiley a mărturisit recent că atât el, cât și Gina, se simt copleșiți de bucuria venirii pe lume a minunii lor, Josephine Ana. Artistul a spus că se bucură de tot ceea ce li se întâmplă, chiar dacă nu este mereu ușoară meseria de părinte.

„Suntem extrem de bucuroși, este o fericire pe care nu a trăit-o niciodată în viețile noastre. Suntem foarte activi, lucrăm foarte bine în echipă, ne trezim împreună, facem toate lucrurile împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Totul decurge conform planului, pe care nu l-am făcut… Fetița noastră este perfectă, e o minune pentru noi și ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem împreună cu ea. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi este foame. Dar e foarte cuminte, seamănă cu Gina”, a mărturisit cântărețul în emisiunea „La Măruță”.

Foto – Facebook

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie