Ce sfaturi are Anca Serea pentru femeile însărcinate care merg la plajă

Anca Serea (38 ani) urmează să devină mămică pentru a 6-a oară, drept urmare sfaturile ei pentru femeile însărcinate sau pentru cele care își doresc un copil sunt extrem de prețioase. 

Vedeta a publicat recent, pe contul ei de Instagram, un mesaj legat de expunerea la soare în timpul sarcinii și peste 3.000 de femei au apreciat recomandările ei. Iată ce a avut de spus: „Sarcina este o perioadă atât de frumoasă pentru orice femeie, așa că ne dorim să ne bucurăm pe deplin de ea. Când este cald și frumos afară, este plăcut să stai la plajă sau la piscină și să te bronzezi. Dacă iei câteva măsuri de precauție, te vei asigura că atât tu, cât și bebelușul tău, sunteți protejați de efectele razelor ultraviolet.

Pentru a vă asigura că aveți parte de protecție adecvată la nivelul pielii, în sarcină este important să folosiți o loțiune de protecție solară cu factor SPF minim 30 și să purtați o pălărie. De asemenea, dacă transpirați sau intrați în apă este important să aplicați crema sau loțiunea din nou. Dacă nu știți care produs este sigur pentru tenul vostru, întrebați medicul sau farmacistul. Desigur, este important pe durata expunerii la soare să consumați lichide din abundență pentru a evita deshidratarea. Loțiunile de bronzat contin dihiroxiacetonă, compus considerat în general sigur; este indicat să așteptați până în al doilea trimestru pentru a-l aplica dacă doriți, dar nu sub formă de spray.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on

Daca simțiți senzație de greață sau amețeală cât timp stați la soare, trebuie să plecați de pe plajă sau de la soare. Deși este plăcut să te bronzezi, expunerea necontrolată, mai ales în intervalul în care radiațiile ultraviolet sunt puternice (ora prânzului), poate cauza arsuri solare. Este întotdeauna mai bine să previi decât să tratezi, așa că vă recomand să aveți grijă de pielea voastră și să vă bucurați de această vară frumoasă! Și nu, nu e interzis să intrăm în apa mării sau în piscină„.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin