Ce spun astrele despre copiii născuți în 2015

Aștepți cu sufletul la gură marea întâlnire din 2015, când îți vei strânge în brațe bebelușul? Cu siguranță ți l-ai imaginat de nenumărate ori, ai făcut planuri pentru primii 3, 5, poate chiar 7 ani, te-ai întrebat dacă va fi vesel și zâmbitor ca tine, sau mai serios și introvertit ca tati… Nu mai e mult și vei afla toate răspunsurile. Până atunci, iată ce spun astrele despre copiii născuți în 2015.

 

Copilul născut în 2015 (anul Oii sau Caprei de Lemn în zodiacul chinezesc) va fi o adevărată comoară pentru părinții săi. Cald, dulce, ascultător și destul de vulnerabil și dependent de ceilalți, îi va plăcea să ai multă grijă de el, să îl alinți și să îl răsfeți cât de mult posibil. Este foarte sensibil, are o fire de artist, îi plac muzica și poezia. Nu-i place să fie cicălit și dacă este criticat prea aspru se va închide în sine, într-o lume magică a sa din care va fi foarte greu să-l mai scoți. Atunci când este într-o stare proastă, are nevoie de încurajare și de multă drăgălășenie pentru a putea să se învioreze. Este visător, plin de umor, inteligent, generos și receptiv la dorințele celorlalți. Firea sa bună nu va rămâne nerăsplătită.

 

Berbec (Luna Dragonului în zodiacul chinezesc)

Deși pare un copil supus, extrem de blând și docil, poate fi teribil de hotărât în ceea ce privește dorințele și ideile sale. Firea sa bătăioasă, uneori chiar agresivă este mascată, însă va ieși repede la suprafață atunci când simte un pericol. Copilul născut în zodia Berbec, în 2015, va fi răbdător, serios și loial.

 

Taur (Luna Șarpelui în zodiacul chinezesc)

Acest copil va fi foarte hotărât, va avea un caracter constructiv, plin de bun-simț, calm, înclinat către tot ce înseamnă frumos. Chiar și atunci când va crește, va rămâne extrem de atașat de familie, de căminul în care a crescut, și se va întoarce mereu cu drag acasă.

 

Gemeni (Luna Calului în zodiacul chinezesc)

Plin de imaginație și idei care mai de care mai originale, copilul Gemeni va fi un creator cu gusturi rafinate și maniere elegante, inteligent și cu un umor debordant. Are un simț practic nativ, va ști cum să acționeze și cum să abordeze fiecare situație.

 

Rac (Luna Oii în zodiacul chinezesc)

Timid, sensibil, profund și milos, copilul Rac poate fi foarte ușor rănit, închizându-se în sine, într-o lume magică din care va fi foarte greu să-l mai scoți. Va fi extrem de altruist și-și va aborda cu multă seriozitate îndatoririle. Va avea o mulțime de prieteni, pe lângă numeroșii membri ai familiei care îl fac fericit.

 

Leu (Luna Maimuței în zodiacul chinezesc)

Va fi un copil îndrăzneț, ascuțit la minte, care se va impune încă de mic. Extrem de ambițios, luptător și foarte realist, va obține tot ceea ce își dorește. Deși o fire independentă, nu va fi niciodată lipsit de căldură și afecțiune.

 

Fecioară (Luna Cocoșului în zodiacul chinezesc)

Acest copil va fi foarte logic, rațional, va dori să înțeleagă tot ce se întâmplă în jurul său, așa că pregătește să dai explicații pentru fiecare lucru, indiferent cât de neînsemnat ți se pare ție. Îi va plăcea să învețe, dar nu la fel de mult să și acționeze. Pe măsură ce va crește, va fi din ce în ce mai econom.

 

Balanța (Luna Câinelui în zodiacul chinezesc)

Îi va plăcea să fie în atenția tuturor și să fie înconjurată de simpatie. Prietenia și acordul tău sunt esențiale pentru el. Va fi foarte receptiv și echilibrat. Pentru că tot ce înseamnă artă și frumos îi va capta atenția, va fi înclinat să devină om de cultură.

 

Scorpion (Luna Mistrețului în zodiacul chinezesc)

Va fi o personalitate extrem de puternică, atât la minte, cât și la trup, dar înzestrată și cu o delicatețe aparte și o creativitate debordantă. Se va baza foarte mult pe propria intuiție. Deși se va bucura de succes, nu îi va plăcea să se laude și nici să îi rănească pe alții.

 

Săgetător (Luna Șobolanului în zodiacul chinezesc)

Un mic filozof, optimist, vesel și mereu bine intenționat, cu o viziune foarte largă asupra lucrurilor și viitorului. Încrezător în puterile sale, dar și autocritic atunci când este cazul, va fi direct și sincer, fără însă a-i supăra pe ceilalți. Va dori mereu să exploreze înălțimi noi.

 

Capricorn (Luna Boului în zodiacul chinezesc)

Realist și cu picioarele pe pământ, acest copil nu va ezita să ia propriile decizii. Muncitor, drăguț și săritor, va fi mereu răsplătit pentru eforturile sale. Va dori să-și traseze propriul destin și, indiferent de ce se va întâmpla, nu îl vei auzi prea des plângându-se.

 

Vărsător (Luna Tigrului în zodiacul chinezesc)

Extrem de prietenos, simpatic și tolerant, altruist, bine intenționat și prea modest. Așa va fi micul Vărsător. Echilibrat și sensibil, nu îi va plăcea să iasă în evidență, ci va prefera să stea în umbră și să ajute de acolo cât de mult poate.

 

Pești (Luna Iepurelui în zodiacul chinezesc)

Puternic și vesel, copilul născut în zodia Pești va fi răsplătit pe măsura generozității și bunătății sale. Poate deveni extrem de sensibil, melancolic și plângăreț, atunci când cade într-o extremă. Îi va plăcea să stea singur uneori, să citească, să se gândească la tot ce îi preocupă mintea și sufletul.

 

Foto: shutterstock.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau