Ce spun astrele despre copiii născuți în 2018 – Anul Cainelui de Pamant

Copiii nascuti in 2018 vin pe lume in Anul Cainelui de Pamant, ce este cuprins in intervalul 16 februarie 2018 – 4 februarie 2019. Vezi cum ii va influenta anul nasterii, viata copilului tau, conform zodiacului chinezesc.

Tinand cont ca 2018 este Anul Cainelui de Pamant, copiii nascuti sub acest semn in zodiacul chinezesc vor avea parte de suisuri si coborasuri in viata, in ceea ce priveste norocul.
Asta nu va fi insa o problema, deoarece acesti copiii vor putea modifica factorii negativi ce influenteaza norocul. Un vechi proverb chinezesc spune ca o intamplare fericita poate contracara 3 nefericite.

Copilul nascut in Anul Cainelui de Pamant este un copil vesel, echilibrat si se spune ca e cel mai placut copil din zodiacul chinezesc.

Onesti, inteligenti, ascultatori, cu dorinta de egalitate si dreptate, copiii nascuti in 2018 vor fi foarte loiali parintilor, prietenilor si isi vor iubi mult companionii patrupezi.

Cainele este simbolul justitiei in Zodiacul Chinezesc si vei lua seama ca inca de la inceput copiii nascuti in 2018 vor avea un simt al lucrurilor corecte si al injustitiei.

Vor accepta cu usurinta alte punct de vedere, insa isi vor apara propriile convingeri, adesea venite din constiinta.
Copiii din zodia Cainelui de Pamant sunt foarte seriosi si responsabili, precum niste mici adulti, capabili sa fie independenti si sa isi asume responsabilitati devreme.

Trasaturi de personalitate ale copiilor nascuti in 2018, Anul Cainelui de Pamant

  • onestitate
  • franchete
  • loialitate
  • usor de multumit
  • cinism
  • toleranta
  • etic
  • iertator
  • empatic si saritor

Compatibilitatea cainelui cu alte zodii

Copiii nascuti in 2018 isi vor face usor prieteni, insa prieteniile pe care si le fac sunt indelungate. Tocmai de aceea nu-si vor acorda oricum si oricui increderea, fara sa existe dovada ca cel caruia i-o acorda o merita.

In ceea ce priveste compatibilitatea, cei nascuti sub acest semn zodiacal se inteleg de minune cu cei din zodia Cal (cei nascuti in 2014, anul Calului de Lemn), cu cei din zodia Tigrului (cei nascuti in 2010).
Cainele si iepurele sunt buni prieteni in zodiacul chinezesc, amandoi cautand echilibru si armonie in prietenia dintre ei.

La polul opus insa, cainele nu prea se intelege cu nativii zodiei Dragon (nascuti in 2012) si cu cei din zodia Oaiei (nascuti in 2015).

Numere norocoase:

3, 4, 9 si numere compuse din aceste cifre (34, 49, etc)

Culori norocoase:

rosu, verde, mov

Flori norocoase:

trandafir, Orhidee-barca

Surse: chinahighlights.comparentmap.com

Imagine: Shutterstock

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Caracteristici generale