Ce spun imaginile pe care le postezi pe rețelele de socializare despre familia ta

Imaginile cu familia ta, pe care le postezi pe rețelele de socializare pot spune despre tine mai mult decât ți-au putea imagina.

Cu toții avem prieteni ale căror poze postate perfecte pe Facebook par desprinse parcă dintr-un catalog. Avem cu siguranță și prieteni care postează imagini cu copiii lor încontinuu, la orice oră, în orice ipostază, oriunde s-ar afla.

Unul din trei oameni spune că singurul motiv pentru care face poze este acela de a le posta pe rețelele de socializare. Mai multe de jumătate din cele o mie de persoane care au participat la un studiu pe despre postările pe Instagram au declarat că ei sunt convinși că că este important ca prietenii lor virtuali să fie la curent cu rutina lor, prin intermediul unor imagini. Dar dintre toate imaginile pe care le postăm pe rețelele de socializare, unele sunt cele mai apreciate și primesc cele mai multe share-uri: pozele de familie.

Imaginile cu familia pe care le postezi pe rețelele de socializare nu le arată celorlalți doar ceea ce crezi tu că le arată, ci le dezvăluie o mulțime de alte lucruri despre ce fel de părinte ești, ce fel de relație aveți și nu doar atât. Chiar dacă ție îți scapă unele detalii, ceilalți le vor observa pentru că vor fi atenți și vor căuta indicii vizuale despre viața voastră.

Iată cele mai comune tipuri de imagini cu familia și ce spun ele voi:

Imaginile perfecte, atent făcute

Așa cum probabil îți dai și tu seama, acet tip de imagini spune lumii exact ce vrei tu să spună: 'Am fost capabilă să creez această familie frumoasă și copiii mei se comportă mereu frumos.' De asemenea, mai spun despre tine că vrei să primești doar reacții și comentarii pozitive de la oamenii din jurul tău.

Specialiștii recomadă ca atunci când postăm imagini pe rețelele de socializare acestea să respecte 'Regula celor trei M', adică să arăți doar poze pe care vrei să le vadă mama ta, managerul tău și ministerul (sau autoritățile). Și mai ai grijă ca peste 20 de ani când fiica ta sau fiul tău va vedea acea imagine să nu se simtă jenat.

Imaginile cu copii murdari, dar veseli

Aceste poze arată că părinții au stil lejer și relaxat de a-și crește copiii. Asta în cazul cel mai bun. În cel mai rău caz, aceste imagini pot spune despre tine că nu acorzi atenție detaliilor și poate nici copiilor. Nu e nimic greșit în a posta o imagine cu un copil murdar, dar dacă îți faci o obșinuință din asta, trebuie să accepți faptul că asta va fi imaginea pe care ceilalți o vor avea despre tine și familia ta.

Imaginile în care părinții se maimuțăresc alături de copii lor

Acestea sugerează că părinții sunt mereu puși pe șotii și dornici de distracție. Genul de prăinți care îi încurajează pe copii să aibă activități amuzante și să se bucure de orice moment. Acei părinți care lasă garda jos în fața copiilor lor.

Selfie-urile cu copii în care tu ești vedeta

Acestea denotă egoism. Aceste imagini spun despre tine că te interesează mai mult felul cum îți iese poza decât apropierea de copil. De asemenea, aceste postări spun despre tine că te pui pe tine înaintea oricui altcuiva.

Imaginile cu copiii prinși în flagrant

Pozele în care îți surprinzi copiii făcând năzbâtii- pictând pereții sau tunzând păpușile ori pe frații lui- sunt cele mai îndrăgite de public. Acestea spun despre calitatea ta ca om. Și îi fac pe ceilalți părinți care le văd să se simtă apropiați de voi. Oamenii iubesc să vadă acest gen de imagini.

Sursă: yahooparenting.com
Text: Alina Serea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie