Ce spune despre dragostea voastră poziţia în care dormiţi

Poziţiile din timpul somnului ne dezvăluie amănunte surprinzătoare legate de viaţa noastră de cuplu.

Limbajul trupului este una dintre formele cele mai importante de comunicare, chiar şi în timpul somnului.

Iată ce spune despre relaţia voastră felul în care dormiţi:

 

Dormiţi îmbrăţişaţi, cu faţa unul la celălalt

Aceasta este una dintre cele mai intime poziţii de dormit. Poziţia semnifică o dorinţă de a fuziona în plan emoţional cu partenerul. Este o poziţie clasică a cuplurilor proaspăt căsătorite. Însă poate însemna şi că eşti posesivă şi îţi este teamă să nu îţi pierzi partenerul.

 

Pe o parte, îmbrăţişaţi (lingura)

Aceasta este o poziţie foarte intimă care arată un puternic sentiment de securitate. Reflectă dorinţa de a-l proteja pe celălalt şi de a-l avea cât mai aproape. Specialiştii afirmă că acest tip de comunicare în somn scade nivelul stresului din organism pe timpul nopţii.

 

Dormiţi spate în spate 

Această poziţie de somn caracterizează cuplurile care sunt împreună de ceva vreme şi este una dintre cele mai confortabile poziţii de somn. Poate sugera o anumită răceală sau dispută nerezolvată, însă arată şi independenţa partenerului.

 

Dormi cu capul pe umărul lui

Această poziţie exprimă dragoste şi tandreţe, iar tu te simţi în cea mai mare siguranţă. Este poziţia cea mai adoptată de cei care sunt gata să-şi protejeze partenerul de orice rău. Adeseori, partenerii adoptă poziţia pe rând. Poziţia relevă totodată şi un sentiment de încredere totală între voi.

 

Dormiţi în părţi opuse ale patului

Fiecare doarme pe câte o margine a patului, iar între voi e atât de mult loc încât ar mai încăpea încă o persoană. Uneori, spaţiul lăsat gol între voi poate indica o tensiune emoţională, însă această poziţie de dormit nu este întordeauna un semn rău pentru relaţie. Majoritatea persoanelor se mişcă în somn de până la 60 de ori pe noapte, pentru a preveni amorţirea muşchilor, iar spaţiul dintre voi vă oferă confort.

 

Superwoman

Tu dormi aproape în tot patul, iar partenerul tău mai are puţin şi cade din el. Această poziţie arată că îţi place să ai propriul spaţiu, iar el preferă să ia un rol secundar.

 

Superman

De data aceasta, partenerul tău este cel care îţi invadează spaţiul de dormit, iar tu nu ai altă alternativă decât să te mulţumeşti cu asta.

 

Foto: shutterstock.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie