Ce tip de ceas ți se potrivește? 5 recomandări în funcție de stilul vestimentar

Ceasul a rămas un accesoriu actual, în ciuda evoluției tehnologiei. Suntem înconjurați de dispozitive mobile, smartphone-uri, tablete și alte gadgeturi ce pun la dispoziție orice informație în timp real, însă chiar și așa ceasurile rămân în tendințe ca fiind obiecte ce îmbină utilul cu plăcutul. Dacă te întrebi ce ți se potrivește în funcție de stilul tău vestimentar, vei găsi răspunsurile în ghidul de mai jos. 

Iată ce ce tip ce ceas să alegi în funcție de hainele pe care obișnuiești să le porți: 

Ceas cu curea brățară pentru stilul smart casual 

Cel mai popular stil vestimentar este cel casual, o combinație lejeră între haine comode și moderne în același timp. Cel mai probabil te întrebi ce tip de ceas ți se potrivește atunci când asortezi o pereche de jeanși clasici cu o cămașă albă și niște platforme, totul completat de o geantă crossbody. Răspunsul e simplu: alege un ceas de damă cu brățară din metal, care îmbină cu succes stilul glamour și cochet al cămășii, alături de versatilii jeanși. Poți merge inclusiv pe varianta unor sneakerși pentru un plus de confort. 

Un alt outfit în care sa asortezi ceasul cu curea brățară este cel cu fustă midi plisată, un tricou din bumbac și o jachetă din denim, alături de pantofi sport sau de o pereche de Oxford. În general accesoriile metalice, inclusiv ceasul, au rolul de a oferi un aer chic și modern în același timp, așa că apelează cu încredere la ele. 

Ceas cu curea din piele pentru outfituri de birou

Atunci când mergi la birou ai nevoie de un look sobru, elegant și pe cât posibil confortabil. Toate acestea le obții cel mai ușor cu un costum din două piese, pantaloni și sacou sau fustă conică până la genunchi și blazer. Fie că porți sau nu tocuri, sacoul pus  pe umeri îți va oferi aerul formal de care ai nevoie. În materie de accesorii pentru ținuta office, ceasul nu poate să lipsească. Optează pentru unul cu cadran mic și cu curea din piele. Așează-l pe mână alături de câteva brățări metalice masive, pentru un ușor efect glamour. La birou te vei face întotdeauna remarcată din punct de vedere al vestimentației atunci când ai un aer clasic al hainelor, îmbinat cu rafinamentul bijuteriilor.

Ceas cu brățară din silicon pentru sportivi

Sportivii preferă ceasurile practice, iar pentru ei cele mai potrivite sunt variantele cu curea din silicon. Aceste modele au în general mai multe curele în diverse culori, pe care le poți schimba periodic. Alege un astfel de ceas și poartă-l în ținutele sport de zi cu zi, la sală sau atunci când faci jogging. 

Smartwatch pentru persoanele pasionate de tehnologie 

Tehnologia a evoluat tot mai mult în ultimii ani, astfel că varianta unui smartwatch va surâde în mod sigur celor pasionați de gadgeturi. În funcție de stilul vestimentar pe care-l preferi, poți opta pentru un ceas inteligent cu brățară metalica sau pentru una din silicon. Exista inclusiv variante de schimb, astfel că pastrezi ceasul și îi schimbi doar brățara. Spre deosebire de cele clasice, care funcționează mecanic sau cu baterie, smartwatch-ul trebuie încărcat periodic, la fel ca telefonul mobil sau tableta.

Ceasul – bijuterie pentru ținutele elegante

Clasic, rafinat și în continuare în tendințe, ceasul bijuterie nu poate lipsi de la ținutele tale elegante, atunci când mergi la o petrecere de seară, la un cocktail sau chiar la o cină la restaurantul preferat. În general aceste modele au cadranul de dimensiuni reduse și se continuă cu brățara metalică. Dacă vrei să investești într-un ceas de lăsat moștenire și generațiilor viitoare, ai la dispoziție inclusiv modele mecanice, din argint. 

Ceasul a fost și va rămâne un accesoriu versatil, indiferent de modelul pe care-l consideri potrivit pentru tine. Alegerea pe care o faci trebuie să-ți definească stilul și personalitatea, nu neapărat tendințele modei. Poartă întotdeauna ceea ce-ți place!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial