Ce tip de petrecere de Revelion ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Vezi ce tip de petrecere de Revelion ţi se potriveşte în funcţie de zodie şi unde ar trebui să petreci noaptea dintre ani.

Berbec

Berbecii sunt atât de activi şi entuziaşti de Anul Nou, încât nu pot sta la o singură petrecere. De fapt, berbecii nu pot sta deloc, în general, aşa că există şanse foarte mari să îl vedeţi pe nativul acestei zodii în piaţa mare a oraşului, în club şi, spre dimineaţă, pe străzi, aruncând cu ultimele artificii.

Taur

Taurul este prea comod şi clasic pentru petrecerile mari, publice, în restaurante sau săli tip ballroom. Cel mai probabil că nativii din taur vor petrece noaptea dintre ani în compania familiei şi prietenilor apropiaţi, la un pahar de şampanie, în curtea casei, în balcon sau pe canapea.

Gemeni

Nativii din gemeni se hotărăsc greu în privinţa invitaţiilor la petreceri de Revelion, astfel că s-ar putea ca anul acesta să ezite prea mult şi să rămână pe drumuri. Cum nativii din gemeni ştiu să petreacă, indiferent de loc şi companie, vor merge la un party în club sau la nişte prieteni acasă.

Rac

Racii sunt foarte tradiţionalişti şi „de casă” când vine vorba de noaptea de Revelion. Dacă nu au planuri undeva în străinătate, cu familia, nativii din rac vor petrece noaptea dintre ani acasă, la bunici, cu părinţii sau rudele cu care au sărbătorit şi Crăciunul.

Leu

Leii sunt mereu centrul atenţiei şi nu ar rata pentru nimic în lume acea shutterstock_168718088noapte din an în care pot purta cele mai glamour ţinute şi în care toată lumea se va uita la ceas şi al ei. Prin urmare, leii se vor distra cel mai bine dacă de Revelion organizează chiar ei o petrecere, acasă sau într-un local.

Fecioară

Fecioarele vor mereu să aibă dreptate şi să facă ce vor ele, deci dacă e vorba de o cabană la munte sau o petrecere în Piaţa Sfatului, ei sunt cei care dictează. Cel mai probabil că anul acesta, fecioarele vor petrece Revelionul undeva în aer liber, îcălziţi de şampanie şi artificii.

Balanţă

Balanţele sunt genul care şi-au făcut planuri de Revelion încă din vară. Dacă în septembrie au stabilit zona geografică şi ţara, până în octombrie ştiau deja câte persoane vor petrece împreună şi au dat deja avansul. Cel mai probabil că 2014 va găsi balanţele undeva la munte, la schi în Austria sau la o cabană cu prietenii.

Scorpion

Scorpionii ar prefera un Revelion mai liniştit, în familie, anul acesta. Poate pentru că firea lor îi face să viseze la un Revelion romantic, cu lumânări parfumate şi lenjerie sexy în loc de ţinute de gală. Oricum, anul acesta, nativii din scorpion vor petrece Revelionul în pat, alături de persoana iubită.

text Diana Zăgrean

Citește continuarea articolului aici

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie