Ce vor femeile în secret

Ce vor femeile rămâne pentru foarte mulți bărbați un mister. Și uneori, chiar pentru ele însele, căci, nu-i așa, e dreptul femeii să se răzgândească și ne exercităm acest drept de multe ori pe zi (și uneori, chiar pe oră). Sunt însă câteva lucruri, mai bine spus gesturi pe care toate femeile și le doresc în secret. Acele gesturi despre care au citit prin cărți, sau pe care le-au văzut prin filme și la care au visat de pe vremea adolescenței. Așadar, ce vor femeile, chiar dacă nu spun sau chiar ironizează la alte cupluri?

Un gest măreț de afecțiune. În public

Chiar dacă mai comentează pe ici, pe colo că e de prost gust să faci o cerere în căsătorie afișând întrebarea pe vreo tablă de marcaj sau scriind pe cer propunerea, toate femeile vor în secret un gest măreț și romantic, făcut în public. Din cel puțin două motive – pe de o parte, pentru că în acest fel, iubirea lui este declarată public, ceea ce echivalează cu un soi de marcare a teritoriului pentru femeie (E al meu, uite cât de mult mă iubește – pe mine, pentru mine face acest gest), pe de altă parte pentru că un astfel de gest îi dă sentimentul că ea este cea mai importantă în acea relație. Pe un îndepărtat loc 2 vine o romantică cerere în căsătorie într-un mod cu totul original – la scufundări, la shutterstock_199731554cățărări – un moment care să dea bine în povestirile către prieteni, ce o vor invidia ușor.

Un moment de pasiune nebună

Știi momentul acela din ploaie, din The Notebook? Toate femeile vor în secret să inspire o asemenea pasiune nebună. Să fie luate pe sus, la propriu și la figurat, să se simtă atât de importante, iubite, dorite. E drept, dorința lor secretă este sabotată de temerea că ar putea fi prea grele, căci iarăși au trișat în timpul curei de slăbire, sau că el nu ar fi suficient de puternic să le ia în brațe și să le urce pe pereți, situație în care momentul pasional s-ar termina ușor penibil.

Să fie ele acelea

Chiar dacă în viața lor s-au perindat ceva bărbați, femeile au un dublu standard când vine vorba despre iubire – ele și doar ele, trebuie să fie pe primul lor în inima lui. Ele pot iubi pe rând cu aproape aceeași intensitate, dar doresc să fie acelea care l-au marcat definitiv pe bărbatul din viața lor (de la acel moment). E valabil de la prima iubire, adolescentină, până la 60+ de ani, dacă ar fi să ne luăm după confesiunile făcute în momente de maximă intimitate și doar prietenelor foarte apropiate. Asta chiar dacă în aspirația lor secretă la titlul de mare iubire, ajung uneori să se complacă în relație care sunt mai degrabă umilitoare decât înălțătoare.

 

foto Shutterstock

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie