Ce vrea să facă o femeie din Cluj pentru a-și convinge fata să nu mai fie mofturoasă

O femeie din Cluj-Napoca s-a gândit la o metodă ieșită din comun prin care s-și educe fetița, în vârstă de cinci ani. Femeia vrea să-i dea o lecție fetei să o învețe să aprecieze mai mult ceea ce are.

Femeia a postat pe un grup social online dedicat mămicilor din Cluj un anunț care a stârnit un val de discuții.

Ea le cere celorlalte mame ajutorul pentru a găsi un loc unde sărăcia e mare', în speranța că dacă fata ei se va lovi de lipsurile care există în anumite familii, va aprecia mult mai mult tot ceea ce ea are.

Femeia a specificat ca locul să fie cât mai departe de casă, deci departe de Cluj. Ea spune despre fata ei că este foarte mofturoasă când vine vorba de mâncare și și-ar dori ca micuța să vadă cum e să trăiască în sărăcie. Femeia speră că atitudinea copilei se va schimba dacă va experimenta ceva ce nu a trăit până acum.

„La orice mâncare zice bleah, nimic nu e bine!”

„Salutări. Aș dori să-mi recomandați un loc unde e sărăcia mare. Să nu fie departe de Cluj. Mulți posibil să aveți o reacție ciudată sau rea, dar aș dori să-mi duc fata (5 ani) să vadă că sunt mulți copii care nu au jucării, nu au ce mânca etc.

La orice mâncare zice bleah, nimic nu e bine. Degeaba îi explic că mulți copii nu au cât are ea, și mulți ar fi fericiți să mănânce ce mănâncă ea! Vreau să vadă cu ochii ei! Poate se schimbă atitudinea ei. Mulțumesc!', a scris mămica pe Facebook, notează presa locală.

5 cuvinte care fac minuni dacă ai un copil mofturos la mâncare

Mesajul femeii a primit multe aprecieri și comentarii din partea internauților. Unii dintre cei care au văzut postarea i-au făcut o recomandare neașteptată femeii, spunându-i să-și ducă fata la Pata Rât.

Pata Rât este locul în care este amplasată rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca. Acolo locuiesc circa 1.500 de persoane într-o sărăcie lucie.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri