Cea mai delicată îngrijire a pielii bebeluşilor

Mamele din întreaga lume ştiu că primul contact cu pielea delicată a bebeluşilor, primele atingeri şi mângâieri definesc legătura mamă-copil şi reprezintă modul natural de comunicare a dragostei pe care orice mamă o simte pentru puiul ei.

Atingerea pielii delicate a bebeluşului şi mirosul unic al pielii sale trezesc senzaţii greu de egalat. Îngrijirea pielii bebeluşului înseamnă mai mult decât igienă pentru că fiecare atingere şi contact cu bebeluşul, de la curăţare, îmbăiere sau masaj întăreşte legătura dintre mamă şi copil. De aceea pielea bebeluşilor trebuie protejată şi îngrijită cu produse adecvate, special dezvoltate pentru nevoile lor specifice.

 

Îngrijirea bebeluşilor începe cu un produs de curăţare delicat

Lotiunea de spalare extra delicata_500 mlRutina zilnică de îngrijire a bebeluşilor poate duce la uscarea şi deshidratarea pielii dacă produsul utilizat nu ţine cont de sensibilitatea specifică pielii bebeluşilor. NIVEA Baby a dezvoltat  loţiunea de spălare extra-delicată NIVEA Baby ce curăţă delicat şi are grijă de pielea bebeluşului din cap până-n picioare, acţionând împotriva deshidratării pielii. Loţiunea este deosebit de delicată cu ochii şi protejează împotriva lacrimilor.

Lotiunea de spalare extra delicataFormula cu extract natural de gălbenele şi o combinaţie specială cu agenţi delicaţi de curăţare are o valoare a pH-ului compatibilă cu a pielii şi nu conţine săpun, parabeni, alcool şi coloranţi. Produsul este testat oftalmologic. Toleranţă la nivelul pielii confirmată clinic şi dermatologic.

 

NIVEA Baby_Soft_Cream_tinPentru o piele hidratată şi echilibrată alege cremă hidratantă NIVEA Baby Soft Cream. Echilibrează nivelul de hidratare şi păstrează intactă bariera naturală de protecţie a pielii pe parcursul zilei. Emulsia hidratană cu extract de gălbenele pentru calmarea pielii are un pH neutru şi nu conţine parabeni, alcool sau coloranţi. Toleranţă la nivelul pielii confirmată clinic şi dermatologic.

 

Noua gamă relansată NIVEA Baby conţine formule îmbunătăţite delicate cu pielea bebeluşului şi 100% fără parabeni. Produsele de îngrijire din noua gamă NIVEA Baby Sampon extra delicat NIVEA Babyreprezintă cea mai bună alegere pentru curăţarea delicată a pielii bebeluşilor, asigurându-i suportul pentru o dezvoltare sănătoasă. Pentru o îngrijire completă descoperă şi celelate produse NIVEA Baby.

 

Şamponul extra-delicat NIVEA Baby curăţă delicat părul fin şi scalpul bebeluşilor fără a irita ochii, catifelează scalpul şi îi echilibrează pH-ul, lăsând părul curat şi mătăsos.

 

Servetele umede Fresh & Pure_2

NIVEA Baby Şerveţele umede Fresh & Pure bazate pe apă pură şi extract de aloe vera, curăţă delicat pielea bebeluşilor.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri