Cea mai grea decizie pe care o mamă a fost obligată să o ia la cea de-a patra sarcină

Chloe și Rohan Dunstan erau deja un cuplu fericit cu trei copii. Băieții acestora aveau vârsta de 1, 2 și 3 ani.

Deși aveau deja o familie considerată de mulți numeroasă, cei doi australieni își doreau foarte mult și o fetiță, motiv pentru care au decis că mai încearce încă o dată. 

Așadar, Chloe a rămas însărcinată pentru a patra oară.

Cei doi au fost foarte fericiți. Se considerau norocoși și binecuvântați. Totuși au fost surprinși de faptul că sarcina evolua diferit față de celelalte trei. Burta tinerei mămici creștea văzând cu ochii, mult mai repede decât știa ea că este normal și ea însăși era din ce în ce mai mare.

chloe

Mergând la un control mult mai amănunțit a aflat și motivul pentru care se întâmplau toate acestea: era însărcinată cu tripleți de data aceasta. Și, spre marea lor bucurie, printre cei trei bebeluși din pântece se afla și fetița pe care și-o doriseră atât de mult.

La scurt timp însă, în timpul unui alte investigații medicale amănunțite, Chloe a aflat că unul dintre bebeluși nu primea suficient oxigen. Culmea, era vorba despre fetiță.

În acel moment, Chloe și Rohan au simțit că visul lor se transformă într-o tragedie. Erau puși în fața unei alegeri teribile. Puteau să apeleze la o nșatere provocată în acel moment, dar sarcina fiind încă prea mică toți trei copiii din pântece erau puși în pericol. Sau puteau să lase sarcina să evolueze și să lase în continuare fetița fără oxigen pentru a-i salva pe băieți. Erau deja dărâmați.

După multe frământări, Chloe și Rohan au decis că nu vor pune toți trei copiii în pericol și vor lăsa sarcina să evolueze. Tânăra mămică mergea zilnic la monitorizare. Sarcina ajunsese astfel a 28 de săptămâni și micuța încă mai lupta. Și lupta ei o făcea pe zi ce trecea mai puternică.

Imediat cum a intrat în trimestrul trei de sarcină, Chloe a născut. Fiind născuți prematur, bebelușii erau încă în pericol. Așa că au stat săptămâni întregi în incubator și li s-au făcut transfuzii cu sânge.

tripleti

Chiar și după nașterea tripleților, părinții au avut îndoieli și multe frământări. S-au întrebat dacă deciza lor a fost una bună sau dacă nu cumva au greșit punând viața celor trei micuți în pericol.

După nouă săptămâni, băieții Henry și Rufus au putut fi luați acasă, dar micuța Pearl, care avea doar 900 de grame la naștere, a mai rămas încă două săptămâni în spital pentru a mai căpăta forța necesară pentru a supraviețui. Cu mare dificultate, părinții au găsit și ei tăria să treacă prin aceste clipe de cumpănă. Într-un final, după o lungă perioadă de suferință au ajuns să se bucure. Erau părinții a șase copii și aveau o fetiță pe care și-au dorit-o foarte mult.

sase_copii

Viața lor nu e deloc una ușoară, au șase copii cu vârsta de până în patru ani, dar au dat dovadă de multă tărie și determinare. Acum, tripleții au patru luni de la naștere, dar ținând cont de data la care ar fi trebuit să vină pe lume, au de fapt vârsta de cinci săptămâni.

Sursa: diply.com Foto: Facebook
Text: Alina Serea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie