Cea mai usoara metoda: Cum iti inveti copilul sa se lege la sireturi intr-un minut

Una din marile provocari ale copilariei este, inevitabil, legatul la sireturi. Pentru multi copii, buclele, nodurile si indemanarea necesara pentru a le impleti impreuna creeaza frustrari, iar parintii nu se simt nici ei mai grozav.
O mamica a venit insa cu o idee geniala, prin care orice parinte isi poate invata piciul cum sa se lege la sireturi in timp record.
Nu mai e nevoie de „urechiuse de iepurasi” si de intortocherea mainilor intre ele.

Cel mai usor mod sa iti inveti copilul sa se lege la sireturi

Mama explica intr-un clip de un minut cum si baietelului ei i-a fost greu initial sa invete sa se lege la sireturi, ceea ce a facut-o sa inventeze o metoda alternativa, pe care copiii o pot invata mai usor. Astfel, femeia promite ca aceasta e cea mai usoara metoda prin care iti poti invata copilul sa se lege la sireturi, in doar 3 pasi. Iata cat de simplu e: Inainte de toate, da-i copilului un pantof, iar tu foloseste-l pe celalalt pentru demonstratie.

Pasul 1: Faceti impreuna cate un nod, fiecare legand sireturile pantofului sau.

Pasul 2: Faceti amandoi un al doilea nod, dar pe care nu il strangeti pana la capat, ci lasati un cerc de 2-3 cm diametrul.

Pasul 3: Prin bucla ramasa, arata-i copilului cum sa treaca siretul din mana dreapta, catre stanga, iar siretul din mana stanga, catre dreapta.

Tot ce ramane de facut, e sa strangi funda si gata, sireturile sunt legate!

Sursa: Unstoppable Mother

Imagine: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau