Cei 4 Chris care au cucerit lumea

Ce au în comun Chris Hemworth, Chris Evans, Chris Pratt și Chris Pine? Prenumele, meseria și succesul fulminant de care s-au bucurat, interpretând eroii din The avengers, Gardienii Galaxiei sau Jack Ryan – personaje care au cucerit lumea.  Uite de ce ne plac și nouă cei 4 Chris și de ce îi punem pe lista celor mai sexy bărbați ai anului.

 

 

Chris Pratt

Marvel's Rolul lui Peter Quill din Gardienii galaxiei l-a transformat pe Chris Pratt dintr-un băiat simpatic într-un sex-simbol. Și faptul că a jucat alături de Vin Diesel și Bradley Cooper n-a stricat nici el în a-i pava drumul către liga celor mai sexy actori. Chris are 1,88, descendență norvegiană, britanică, germană și franceză (chiar așa!), este căsătorit cu Anna Faris și este tătic. Îl vom urmări cu mare atenție (și) pe viitor!

 

 

 

 

 

 

 

Chris Hemworth

El este Thor și chiar și fără puterile supranaturale, cum să nu-ți placă de Chris Hemworth? Talentul și frumusețea Elsa Pataky Hits The Water Showing Off Her Growing Baby Bumpse moștenesc în familia australianului, se pare, și ceilalți frați ai lui Chris, Liam și Luke fiind la fel de talentați și seducători. Fizicul (Chris are 1,90 m) l-a ajutat în carieră, desigur. Pentru rolul din Thor a fost a pus 10 kg (de mușchi, desigur!), dar Elsa Pataky, soția lui Chris și mama celor 3 copii ai actorului, n-a părut să fie deloc deranjată.

 

 

 

 

 

 

 

Chris Evans

Captain America: The Winter Soldier (2014)E pe jumătate italian, pe jumătate irlandez, dar Chris Evans a devenit faimos cu rolul Captain America. Primul său rol important a fost în 2000, într-un remake după 'The Fugitive' (care l-a avut în serialul original pe Harrison Ford). În același an a apărut în Boston Public în rolul unui suspect de crimă, dar America a început să-l iubească pentru rolul din 'The Avengers', unde a jucat din nou alături de Scarlett Johansson, cu care mai împărțise ecranul în 2004 (The Perfect Score) și 'The Nanny Diaries' (2004).

 

 

 

 

 

 

Chris Pine

Dacă Chris Evans a interpretat un rol făcut celebru de Harrison Ford, Chris Pine a fost supranumit 'noul 'Jack Ryan: Shadow Recruit' film premiere, Los Angeles, America - 15 Jan 2014Harrison Ford'. Rolurile de la începutul carierei l-au dus în zona comediilor romantice – vi-l amintiți poate, alături de Anne Hathaway în The Princess Diaries 2, dar Hollywood-ul l-a luat în serios de la Star Trek (2009). Jack Ryan Shadow Recruit, în care joacă alături de Kevin Costner și Keira Knightley l-a adus în liga celor mai bine cotați actori ai momentului.

(foto Hepta)

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie