Cei mai buni prieteni ai unei mame

Cand prietena mea cea mai buna a ramas gravida, m-am bucurat pentru ea, evident.

Apoi, pe masura ce avansa sarcina si ea era in continuare de gasca', fara excese (manca orice, inclusiv tone de usturoi, nu vorbea in permanenta despre sarcina, despre viitorul ei copil, despre cum i se va schimba viata peste cinci, sase luni), am inceput si eu sa flirtez cu ideea de a avea un copil.

Dar, pana sa trec la fapte, am profitat din plin de pozitia de observator, pentru a vedea ce si cum se intampla cu mamica dupa ce da nastere unui micut. Pentru ca, oricat de mult s-ar fi straduit prietena mea sa ramana neschimbata, adevarul-adevarat e ca nu avea cum sa o faca.

Tocmai pentru ca nu este o mama rea' si pentru ca simte ca nasterea si faptul de a avea un copil este una dintre minunile lumii.

Dar cum a reusit ea sa impace minunea cu felul ei de a fi, independent si carieristic', voi de­pana in randurile urmatoare, pentru ca experienta sa nu ramana irosita.

Cei 7 ani de acasa
Am cunoscut un copil care, la cei patru ani ai lui, era atat de bine educat, incat bunele mele maniere paleau in fata lui', imi povesteste amica mea. Iar de aici rezulta o buna lectie, aplicabila 100%.

Regulile de purtare in public se pot invata la orice varsta, iar pentru a fi sigura ca le-ai prins', poti apela cu succes la bunici si matusi. Merita sa tii aproape si o eventuala vecina, draguta doamna in varsta care, cu putin timp in urma, isi servea invitatii cu dulceata de trandafiri si apa rece.

Imagineaza-ti ce trucuri va prinde micutul tau si ce multumita vei fi cand le va expune in prezenta strainilor!

Asa cum prietenele si familia sunt nelipsite pentru a te ajuta sa-ti pastrezi cumpatul pe parcursul lunilor si anilor care iti vor fi aproa­pe in intregime ocupati cu educarea micutului tau, asa sunt si bunele maniere.

Intr-o lume in care totul se petrece fara reguli, un copil care invata de mic niste reguli comportant o exceptie…

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Relatii