Cel mai bun anticearcăn

Când ești mămică începătoare, nopțile devin albe și cearcănele negre. Cum nu poți (deocamdată) să dormi ceva mai mult, poți măcar să atenuezi puțin cearcănele de care te sperii de câte ori te uiți în oglindă. Uite un remediu simplu, care își face rapid efectul.

 

Brânza de vaci este un anticearcăn perfect. Se întinde un strat subțire de brânză de vaci, luată direct din frigider, pe zona de sub ochi și se lasă să acționeze circa 20 de minute. Cele mai încăpățânate cearcăne dispar!

Tot cu brânză de vaci îți poți face o mască-minune pentru tenul obosit și pielea uscată. Amestecă 3 linguri de brânză de vaci cu o banană bine coaptă, pe care o zbrobești bine cu furculița, până faci o pastă omogenă. Întinde această pastă de față, gât și decolteu și lasă să acționeze timp de 20-30 de minute. Îndepărtează apoi masca, clătind cu apă călduță sau apă minerală.

O altă mască foarte hrănitoare pentru ten și cu efect anti-îmbătrânire este masca din brânză de vaci cu pătrunjel.

Se amestescă 3 linguri de brânză de vaci cu 5-6 linguri de pătrunjel derde tocat, se întinde cearcane 2compoziția de față, gât și decolteu și de aplică deasupra un tifon umezit. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute și se îndepărtează cu apă călduță. Masca este recomandată pentru toate tipurile de ten.

 

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin