Cel mai bun moment de a ramane insarcinata in functie de zodia ta

Vrei sa ai un copil, insa ti-e teama ca ar putea exista o incompatibilitate intre zodiile voastre ulterior? Iata care este cel mai bun moment pentru a ramane insarcinata, in functie de zodia ta, pentru ca zodiile voastre sa fie perfect compatibile!

Cel mai bun moment pentru a ramane insarcinata in functie de zodia ta…

…pentru mamele Berbec

Esti Berbec si vrei sa stii cum sa iti planifici sarcina in functie de zodie?
Totul sta in compatibilitate. Cele mai bune intervale in care sa ramai insarcinata sunt 25 iunie – 15 iulie, 25 octombrie – 15 noiembrie si 25 februarie – 15 martie.
Esti nascuta sub un semn zodiacal de foc, motiv pentru care un copil nascut sub aceeasi categorie de zodii are cele mai mari sanse de compatibilitate (Berbec, Leu sau Sagetator).

…pentru mamele Taur

Viitoarele mamici Taur stiu exact ce fel de viata vor pentru copilul lor.
Iti pasa mult de maniere, aparente si un copil care nu ti-e similar ti-ar da batai de cap.

Conceptia ar trebui planificata pentru perioadele 25 iulie – 15 august, 25 noiembrie – 15 decembrie si 25 martie – 15 aprilie.

Mamele nascute sub semnele de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) sunt mai mereu traditionaliste si ar avea o compatibilitate mai mare cu un copil nascut in aceste 3 zodii.

…pentru mamele Gemeni

Daca esti Gemeni, sigur dezordinea si stresul nu-ti pun mari probleme. Esti relaxata de fel si nu te supara orice fleac.

Ca o viitoare mama Gemeni, ar trebui sa concepi un copil in urmatoare intervale de timp: 25 august – 15 septembrie, 25 decembrie – 15 ianuarie si 25 aprilie – 15 mai.

Cel mai usor ti-ar fi, din punct de vedere astral, daca ai da nastere unui copil din zodiile Gemeni, Balanta sau Varsator.

…pentru mamele Rac

Ca viitoare mamica Rac, vei fi cea mai grijulie mama din zodiac. Vei stii ce isi doreste copilul chiar inainte ca el sa planga.
Pentru Rac, conceptia ar trebui planificata in intervalele 25 iulie – 15 august, 25 noiembrie – 15 decembrie sau 25 martie – 15 aprilie.
Daca reusesti, vei naste un mic Taur, Fecioara sau un Capricorn.

Copiii nascuti sub aceste semne zodiacale prospera cel mai bine alaturi de o mama ca tine, deoarece au nevoie de toata atentia posibila.

…pentru mamele Leu

Mamele Leu sunt neinfricate si, uneori, au o doza de narcisism in ele. Dintre toate mamele din zodiac, tu esti cea care viseaza la ziua in care isi va imbraca copilul aidoma ei.

Cele mai bune perioade in care poti concepe un copil sunt 25 iunie – 15 iulie, 25 octombrie – 15 noiembrie si 25 februarie – 15 martie.

Aceste trei perioade iti vor face treaba mai usoara, caci vei naste un copil din zodiile Berbec, Leu sau Sagetator.

…pentru mamele Fecioara

Mamele Fecioara au totul sub control. Pun mare pret pe curatenie si ordine, pana la punctul la care le obsedeaza.
Ca Fecioara, cel mai bine ar fi sa concepi un copil in perioadele 25 septembrie – 15 octombrie, 25 ianuarie – 15 februarie, 25 mai – 15 iunie.
Oricare din aceste perioade iti va aduce un copil compatibil ca zodie, fie Rac, Scorpion sau Pesti.

…pentru mamele Balanta

Mamele Balanta sunt poate cele mai calme din zodiac. Isi doresc numai ce e mai bun pentru copilul lor si pun fericirea copilului pe primul loc.

Daca esti Balanta, cel mai bine ar fi sa concepi un copil in urmatoarele intervale: 25 septembrie – 15 octombrie, 25 ianuarie – 15 februarie sau 25 mai – 15 iunie. Astfel, vei avea un copil Rac, Scorpion sau Pesti.

…pentru mamele Scorpion

Mamele Scorpion sunt adesea foarte independente si dificile. Pot fi destul de severe uneori si foarte pretentioase.

Pentru a avea un copil compatibil cu acest stil, incearca sa concepi un copil in intervalele 25 iunie – 15 iulie, 25 octombrie – 15 noiembrie sau 25 februarie – 15 martie. Daca reusesti, vei avea un copil Berbec, Leu sau Sagetator.

Aceste 3 zodii sunt cele mai libertine, deci o mama independenta ii va ajuta sa se dezvolte.

…pentru mamele Sagetator

Mamele Sagetator sunt extrem de energice, adora distractia si sunt mereu optimiste. Isi incurajeaza copiii sa se bucure de viata asa cum isi doresc si sa exploreze orice posibilitate.

Ca Sagetator, ar trebui sa concepi un copil in intervalele 25 august – 15 septembrie, 25 decembrie – 15 ianuarie sau 25 aprilie – 15 mai.
Daca lucrurile merg cum trebuie, vei naste un copil Gemeni, Balanta sau Varsator.

Va veti distra impreuna si veti explora lumea unul langa celalalt. Veti fi acel duo mama-copil pe care toata lumea il invidiaza!

…pentru mamele Capricorn

Mamele Capricorn sunt „tatii” zodiacului matern. Sunt adesea mai stricte si mai pretentioase decat tatal si se vor impune fara gres de fiecare data.

Daca vrei un copil compatibil ca zodie, incearca in perioadele 25 iunie – 15 iulie, 25 octombrie – 15 noiembrie sau 25 februarie – 15 martie.

Daca reusesti, vei avea un copil Berbec, Leu sau Sagetator, care se potrivesc cel mai bine stilului tau de a-i creste.

…pentru mamele Varsator

Mamele Varsator sunt extrem de rabdatoare si foarte bune ascultatoare. Isi incurajeaza copii sa gandeasca liber si sa incerce pana cand reusesc.
Cele mai bune intervale pentru tine sunt 25 iulie – 15 august, 25 noiembrie – 15 decembrie sau 25 martie – 15 aprilie.
Aceste intervale iti vor aduce un copil Taur, Fecioara sau Capricorn.

Copiii nascuti in aceste zodii pun mare pret pe legatura dintre oameni, la fel de mult pe cat pui tu.

…pentru mamele Pesti

Mamele pesti sunt extrem de pasionate de copiii lor. Un lucru bun pentru un bebelus, insa nu foarte placut pentru copil, cand creste.
Isi ajuta in schimb copiii foarte mult sa isi exprime ideile si sa nu-si tina creativitatea in frau.

Cele mai bune perioade pentru a concepe sunt: 25 septembrie – 15 octombrie, 25 ianuarie – 15 februarie sau 25 mai – 15 iunie.
Daca totul merge bine, vei avea un copil Rac, Scorpion sau Pesti, cele mai compatibile zodii cu zodia ta.

Sursa: babygaga.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Caracteristici generale