Cel mai frumos cadou pentru copilul tău: o petrecere desprinsă din desenele animate preferate!

Petrecerile pentru copii întăresc stima de sine a celor mici și sunt un motiv de mândrie și pentru voi, părinții. BluParty poate face ca personajele de poveste preferate să se desprindă din cărți sau din ecranul televizorului și ajungă direct la aniversare. Dacă ești în căutare de animatori petreceri copii, Consultanții în Super Petreceri te pot ajuta cu sfaturi și informații pentru evenimentul de care copilul va vorbi tuturor.

Poveștile se schimbă de la un an la altul, dar acest lucru nu e o problemă pentru noi! Echipa de actori-animatori e pregătită ca cele mai noi personaje să prindă viață. Dacă la început cei mai mici se bucură și explorează alături de personaje colorate ca Mickey sau Winnie, mai târziu vor fi prinți și prințese sclipitoare cu Rapunzel sau Aurora, mici eroi curajoși alături de Spiderman, aventurieri cu Pirații, buclucași cu Scooby Doo și Daphne sau staruri care fac spectacol alături de Hannah Montana. Care e povestea copilului tău de anul acesta? Vezi Clubul lui Mickey Mouse.

O vizită pe site-ul BluParty și un telefon către Consultanții în Super Petreceri pot rezolva în maximum 15 minute restul detaliilor. Ofertele speciale din fiecare lună te salvează de cheltuieli suplimentare, iar în buget poate intra încă un accesoriu care va da mai multă savoare evenimentului. Nu trebuie să omiți de pe lista de achiziții baloanele cu heliu, invitațiile, tortul, fântâna de ciocolată, DJ-ul. Click aici pentru a lua legatura cu Consultanții BluParty sau intră pe www.bluparty.ro.

Andreea, una dintre mămici, a mulțumit pentru reușita evenimentului și pentru atmosfera pe care Mickey și Minnie au creat-o: „Animatorii s-au descurcat de minune, copiii și părinții s-au distrat copios! Baloanele cu heliu au creat deliciul celor mici, totul a fost așa cum ne-am dorit! Vă mulțumim pentru ajutor și abia așteptăm petrecerea de 4 ani a Dariei!'

BluParty este specialistul în petreceri pentru copii. De 8 ani în București și cu un portofoliu de peste 7.000 de colaborări la evenimente, BluParty este soluția ideală pentru distracția celor mici și a celor mari. Organizarea aniversărilor nu mai este o problemă datorită Consultanților în Super Petreceri!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news