Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii revine in Bucuresti cu a zecea editie

Arenele de Joaca, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, se intoarce si anul acesta in Bucuresti, sambata, 11 iunie 2011, in Parcul Tineretului (Intrarea Sincai), intre orele 12:00-20:00. Evenimentul face parte din campania Sport pentru Viata, initiata de Gabriela Szabo.

La Arenele de Joaca, cei mici, impreuna cu parintii lor, vor putea lua parte la activitati sportive ce includ jocuri dintre cele mai diverse, precum fotbal, volei, baschet, badminton, tenis de masa, air hockey, swing ball, mini-baschet, mini-volei, mini-fotbal, fussball si multe altele. Cei mai aventurosi pot escalada panoul special construit. De asemenea, copiii pot castiga premii la concursurile de viteza. Cei mici vor putea sa isi arate latura artistica in zona de desen, special amenajata cu ustensilele necesare. In total, sunt peste 20 de zone de joaca special create pentru copii si pentru parinti.

Invitatele de onoare la eveniment vor fi Gabriela Szabo, campioana olimpica si mondiala la atletism, si Diana Oprea, campioana mondiala la fitness. Pe tot parcursul zilei, acestea vor participa alaturi de copii si parinti la activitatile din cadrul Arenelor de Joaca, iar incepand cu ora 18:00, Gabriela Szabo va alerga impreuna cu copiii cu varste intre 6 si 14 ani la Crosul Copiilor. La finalul evenimentului, Diana Oprea ii va invata pe cei mici un dans sincron. Aceasta lectie se va transforma apoi in flashmob-ul Arenele de Joaca: toti copiii vor face miscare in acelasi ritm.

„Deja primim mesaje entuziaste – copiii stiu ca Arenele de Joaca se apropie si sunt pregatiti sa vina pe 11 iunie in Parcul Tineretului. Ne bucuram ca vacanta de vara debuteaza cu miscare si speram ca mesajul nostru – <> – sa ia o si mai mare amploare', marturiseste Gabriela Szabo.

Partener principal al celei de-a zecea editii este ING Asigurari de Viata, companie pentru care siguranta si dezvoltarea copiilor sunt directii foarte importante, acestea constituind totodata si pilonul central al strategiei de responsabilitate sociala corporativa. Toti cei prezenti la eveniment vor putea participa si la Marea Tombola ING Asigurari de Viata la care pot castiga jocuri Playstation, biciclete, skateboard-uri, seturi de role si iPod-uri.

Pe scena Arenelor de Joaca vor fi reprezentatii artistice sustinute de grupuri de copii, care au pregatit momente de dans si karate.

Evenimentul organizat de Asociatia Sport pentru Viata este la cea de-a zecea editie nationala si la a sasea editie in Bucuresti. Este cel mai mare eveniment sportiv pentu copii si parinti, bucurandu-se de o participare numeroasa, la fiecare editie. Aduna anual mii de copii, iar pana in prezent, peste 45.000 de copii si parinti au fost prezenti la Arenele de Joaca.

Mai multe detalii despre Arenele de Joaca puteti afla accesand www.areneledejoaca.ro. Sponsori: ING Asigurari de Viata, La Fantana, Adventure Camps, BGS, Bonduelle, Zepter Romania, O 9 atitudine si Nutrizzia. Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Trusa pentru Parinti, Babyonline.ro, ScoliSiGradinite.ro, BoneSiMenajere.ro si Inmedio.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri