Cele mai dezgustătoare lucruri pe care o asistentă le-a auzit de la bărbați în sala de naștere

O asistentă a povestit în mediul online lucrurile îngrozitoare pe care le-a auzit la tații care vin la spital cu soțiile lor ce urmează să nască.

Venirea pe lume a unui copil este o minune pentru orice părinte, iar de cele mai multe ori, tații sunt și ei prezenți în sălile de naștere pentru a-și susține partenerele de viață, notează Mirror.

Chiar doare atât de rău?'

Anna the Nurse, cum are numele pe rețelele de socializare, a postat un videoclip pe TikTok cu descrierea următoare: „Când vezi și auzi niște lucruri nebunești legate de femeile aflate în travaliu și care nasc. Simțiți-vă liberi să împărtășiți poveștile voastre șocante'.

La începutul videoclipului, Anna pare că nu se simte foarte confortabil legat de ce urmează să spună, dar pentru a face totul mai ușor își pune un filtru cu chipul unui bărbat și apoi încep destăinuirile:

„Chiar doare atât de rău?

„Asta nu va mai arăta niciodată la fel

„Deci cum facem un test de paternitate?”

„Nu, nu, nu! Nu are nevoie de nimic pentru durere!”

„Când crezi că se va naște copilul? Pentru că mi-e foarte foame și trebuie să iau ceva de mâncare

„De ce durează atât de mult?!'

„Mă doare atât de mult spatele de la scaunul ăsta!'

„Chiar te străduiești din greu?' – sunt câteva dintre reacțiile auzite de Anna din partea unora dintre tați. Ea a mai precizat că sunt și bărbați care nu scot nicio vorbă, ci doar butonează telefonul.

@anna.the.nurse You see and hear some crazy things working in labor and delivery. Feel free to share your shocking stories. #babydaddyproblems #babydaddy #toxic #laboranddelivery #pregnant #pregnancy #thirdtrimester #birthplan #newmom ♬ Toxic – Britney Spears

Alți tați le-au spus partenerilor să fie „liniștite', alții au primit apeluri telefonice și au spus că „se vor întoarce imediat', iar unii au refuzat să ia indicații de la asistentă pentru a ajuta procesul de naștere. Cu toate acestea, probabil cel mai dezgustător lucru pe care Anna l-a auzit în sala de naștere din partea unui bărbat a fost: „Poți să-i mai faci o cusătură în plus, pentru mine?”

Postarea Annei a adunat aproape șapte milioane de vizualizări, dar și numeroase comentarii din partea internauților.

Citește și: Cele mai rele lucruri pe care o moașă le-a auzit în sala de nașteri

În comentarii, Anna a dezvăluit, de asemenea, că un tată i-a făcut avansuri în timp ce soția lui năștea, cerându-i „să iasă cândva' cu el în oraș, lucru care a șocat-o complet.

Un internaut a scris în dreptul clipului: „Nu voi uita niciodată momentul când am văzut că cineva a cerut cusătura după naștere și doctorul a spus – Sigur, cât de mult să îngustez?'

Au fost și internauți care au împărtășit povești în care au primit sprijin de la partenerul lor în timpul travaliului. O femeie a spus: „Soțul meu a fost grozav. Mi-a spus că a fost uimit de puterea mea. A plâns cu mine când a sosit copilul nostru. M-a ținut de mână și i-am mușcat degetul în timpul travaliului'.

Foto – TikTok


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri