Cele mai fertile zodii in 2018

Zodiacul anului 2018 este marcat de Anul Cainelui de Pamant si conform zodiacului chinezesc, cele mai fertile zodii in 2018 sunt nativii Pesti, Varsator si Taur.

Iata ce rezerva astrele pentru cele mai fertile zodii in 2018

Pesti

Nativii Pesti intra intr-o faza foarte importanta din viata lor in anul 2018, an in care cele mai mari dorinte si ambitii se implinesc.
Planetele ii vor ajuta pe nativii Pesti in 2018 sa faca chimbari radicale in viata lor.

Pestii se afla printre cele mai fertile zodii in 2018 si astfel, isi cu ajutorul planetelor care lucreaza in favoarea lor, nativii Pesti isi vor implini visul de a deveni parinti in 2018.

Varsator

Pentru nativii Varsator, anul acesta Venus va fi pozitionat favorabil aducand in viata acestor nativi iubire, o viata sociala activa si satisfactii in plan familial.
Si Varsatorii se afla printre cele mai fertile zodii in 2018 si cu influenta planetei Venus si nativii Varsator vor deveni parinti in 2018.

Taur

Anul 2018 va aduce pentru nativii Taur pace, libertate si un climat baxat pe relaxare datorita tranzitiei lui Pluto prin casa Capricornului.
Pentru nativii care deja se afla intr-o relatie, anul 2018 anuce intarirea relatie pentru a rezista tuturor testelor.

Aflati in top cele mai fertile zodii in 2018, si sansele nativilor Taur de a deveni parinti in 2018 sunt foarte mari, iar „mostenitorii” vor fi intampinati cu bucurie nemarginita in familia nativilor Taur.

Surse: findyourfate.com; women.com; sunsigns.org;
Foto: Shutterstock.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Caracteristici generale