Pe teren alături de tații lor. Cele mai frumoase imagini cu copiii fotbaliștilor celebri | FOTO

Sunt unii dintre cei mai mari fotbaliști din lume, cu milioane de fani, însă dincolo de toate acestea, sunt niște tați minunați pentru copiii lor. Starurile din fotbalul internațional nu ratează nicio ocazie de a se mândri cu micuții lor, așa că victoriile le sărbătoresc pe teren, alături de copiii.

Gerard Pique se bucură în mod frecvent de atenția frumoasei lui soții, Shakira, și a copiilor lor, Sasha și Milan, în timpul meciurilor.

pique

Toți trei îl privesc din tribune, iar celebrul fotbalist se mândrește de fiecare dată cu cei doi copii frumoși pe care îi are și pe care îi ia în teren alături de el.

Gerard Pique impreuna cu cei doi copii

Zlatan Ibrahimovic este tatăl a doi copii – Maximilian (9 ani și jumătate) și Vincent (8 ani). La meciul Paris Saint-Germain cu FC Nantes, unde a marcat două goluri, el a sărbătorit pe teren alături de cei doi fii ai săi.

Ambii purtau tricouri ale lui PSG, purtând pe spate numărul tatălui lor – 10 – deasupra căruia aveau scrise cuvintele „King” (Rege), respectiv „Legend” (Legendă).


Cesc Fabregas și iubita lui Daniella Semaan au împreună doi copii, ambele fetițe. În imagini este Lia, născuta în 2013.

 

Lionel Messi a devenit tată în 2012, când  logodnica sa, Antonella Roccuzzo, a născut la un spital din apropierea stadionului Camp Nou. Camera în care era internată iubita lui Messi avea vedere la stadionul Barcelonei. Micuțul Thiago a fost luat adesea de tatăl lui pe teren de-a lungul timpului, spre deliciul publicului.

 

Christiano Ronaldo are un băiețel de 6 ani pe care îl antrenează să devină fotbalist de performanță. Starul a stârnit numeroase controverse în momentul în care a declarat că micuțul nu-și va cunoaște niciodată mama, despre care s-a spus ba că ar fi o chelneriță pe care sportivul ar fi lăsat-o însărcinată în urma unei aventuri, ba o femeie care a acceptat să fie mamă surogat contra unei sume de bani.

Christiano Ronaldo

Andres Iniesta are doi copii împreună cu Anna Ortiz, o fiică Valeria – născută cu o lună și jumătate înaintea finalei Ligii Campionilor din 2011, și un băiețel Paolo Andrea născut în 2015.

 

Surse foto: Hepta, Northfoto, Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri