Cele mai frumoase poezii ale copiilor din oras

Aproximativ 700 de poezii au fost trimise de catre copii si parinti in urma campaniei ”Se cauta cele mai frumoase poezii ale copiilor din oras”, pentru a fi publicate.

Dupa doua intruniri si multe ceasuri de deliberari, cu multa grija si atentie, juriul a selectat cele mai frumoase poezii ale copiilor din oras. Lista autorilor a fost postata online pe site-ul ONG-ului Ajutor REAL: www.ajutor-real.ro.

Pentru a realiza antologia celor mai frumoase poezii ale copiilor din oras, ONG-ul Ajutor REAL in colaborare cu Teatrul National de Opereta a intrunit juriul pentru selectarea versurilor.

Juriul, format din scriitori, membri ai Asociatiei Scriitorilor Bucuresti, filiala a Uniunii Scriitorilor din Romania si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, a analizat poeziile primite in vederea realizarii selectiei pentru tipar.

Dintre membrii juriului au facut parte: Horia Garbea, presedintele Asociatiei Scriitorilor Bucuresti, Dan Mircea Cipariu, presedintele sectiei de poezie a ASB, Constantin Stan, presedintele sectiei de proza a ASB, prof. Violeta Filip, metodist ISMB si prof. Mirela Mihala, metodist ISMB.

„Colectia celor mai frumoase poezii ale copiilor din oras” va fi distribuita prin Librariile Humanitas si Eminescu. Fondurile obtinute in urma vanzarii cartii vor fi investite intr-un program conceput de Asociatia Scriitorilor pentru a sustine copiii talentati care se remarca in urma acestei actiuni.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri