Cele mai mari greșeli pe care soțiile le fac în dormitor

Sexul este un bun indicator al modului în care merge o căsnicie și chiar dacă a trecut ceva vreme de la nuntă, sau în viața cuplului a apărut și un copil, acesta nu este un motiv ca lucrurile să devină 'călduțe' la capitolul sex. Uite 3 dintre cele mai mari greșeli pe care le fac soțiile în dormitor. Tu pe care dintre ele le-ai comis?

 

Pijamaua de la mama

E drept că este foarte confortabilă, dar pijamaua primită cadou de la mama, în culoarea aceea nedefinită, roz piersică, bleu șervețel sau bej chiloțel, și, vai, oroare, cu fundițe și volănașe  – nu este cea mai bună ținută de purtat în dormitor. Regula după care ar trebui să te ghidezi este – fie ceva sexy, fie nicio pijama (care este, oricum, ținuta cea mai sexy, dacă ai puțină grijă de tine).

 

Aștepți să ia el inițiativa

Nu e vina noastră – am crescut cu poveștile cu feți frumoși și prințese adormite, care așteptau să le trezească la viață câte un sărut pasional. Dar în viața reală, partenerul tău este la fel de obosit ca tine, cu problemele zilei de mâine pe cap și, în ciuda miturilor urbane, nu are chef de sex tot timpul. Ce e drept, nici tu. Dar dacă tu aștepți ca el să preia inițiativa, iar el nu mai face vreopropunere pentru că s-a săturat să fie respins pe motive de oboseală și 'plânge copilul', viața voastră sexuală va avea de suferit. Suprinde-l tu! Orice bărbat își dorește să știe că nu e doar 'tati' și că, și după atâția ani de căsnicie, încă îl dorești. Iar inițiativa ta va fi răsplătită cu vârf și îndesat!

Îl critici

O veche glumă spunea 'Nu vă mai criticați bărbatul: defectele de care îl acuzați nu i-au permis să-și găsească o greseli dormitoraltă soție, în afară de dumneavoastră'. Lăsând gluma la o parte, nimic nu este mai deranjant pentru un bărbat decât să fie veșnic criticat. Iar dacă ajungi să-l critici și în dormitor, l-ai emasculat de tot. Când sunteți în pat, uită că nu duce gunoiul, că și-a lăsat șosetele desperecheate, că n-a sunat-o pe mama ta la 9 dimineața să-i ureze un călduros și sincer (?) 'La mulți ani'. Ok, poate nu e chiar Channing Tatum, dar poate și el are fantezii la înălțimea cărora nu te ridici. Uită de articolele care-ți spun că o critică constructivă face bine relației. Dacă ai ceva de comentat despre calitățile lui de iubit, trebuie să o faci cu extrem de mare delicatețe și în niciun caz când sunteți în pat. Altfel, sigur, este excitant să îi spui ce și cum îți dorești, dacă nu riști să aibă senzația că te-a nemulțumit prestația lui pânâ atunci.

Vrei să faci socoteli

Regula de aur în cuplu: nu vorbiți despre finanțe în pat! Cu excepția cazurilor în care vă jucați de-a clientul și prostituata (dacă n-ați încercat jocul, nu știți ce-ați ratat!), niciun bărbat nu dorește să facă socoteli în dormitor. Vrea să doarmă, sau să facă sex, nu să devină și mai stresat la gândul că nu aveți cu ce să plătiți ratele. Lasă caiețelul de socoteli în afara dormitorului, nu-i mai vorbi despre cifre, ci spune-i cuvinte dulci (sau murdare, dacă preferă) și viața voastră sexuală se va îmbunătăți!

 

foto Shutterstock

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie